Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SIF Sanchez

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas crashu trafiłem SIF Sancheza. Możliwe, że dostanie winter uprgade. I pytanie. Kiedy go sprzedać, żeby mieć największy zysk?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Jest spora szansa, że dostanie upgrade, ponieważ sam ciągnie grę Arsenalu. Polecam sprzedać go w pierwszych godzinach po informacji, że dostanie upa, wtedy jego cena może wynosić nawet 1,5mln.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

@maczki15

A jakbym go zatrzymał, dostałby upa to ile wtedy będzie chodził jego SIF?

Tak jak napisałem cena może być kosmiczna. Najlepiej sprzedać go chwilę po pojawieniu się informacji, że dostanie upgrade. Wtedy jego cena będzie wysoka, to jest taki sam przypadek jak przy wyjściu nowego TOTW, czyli w pierwszych godzinach cena gracza jest najwyższa. 

Opublikowano

@maczki15 No tak, a nie lepiej byłoby sprzedać tego Sancheza po 3 dniach jak dostanie uprgade?

Jeżeli grasz na PC to raczej nie. Na PC najwyższe ceny są zaraz po pojawieniu się kart. 

Opublikowano

@maczki15 Kolega mi piszę, że ten SIF Sanchez którego mam  nie dostanie uprgade z 86 do 88, tylko tego 88 będzie można trafić w paczkach. Tzn ten SIF którego mam nie zamieni się w 88 tylko 86 mi zostanie, a 88 będzie możliwy do trafienia w paczkach.

To prawda?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

@maczki15 Kolega mi piszę, że ten SIF Sanchez którego mam  nie dostanie uprgade z 86 do 88, tylko tego 88 będzie można trafić w paczkach. Tzn ten SIF którego mam nie zamieni się w 88 tylko 86 mi zostanie, a 88 będzie możliwy do trafienia w paczkach.

To prawda?

Nie...

Jeżeli Alexis dostanie upgrade to jego statystyki będą powiększone na IF i SIF. Jedynie jeżeli posiadasz jego zwykłą kartę 84 ovr to ona nie zostanie ulepszona. Z paczek będzie lecieć nowa karta.

Opublikowano

@maczki15 Czyli jak mam kartę SIF 86, dostanie uprgade to ta karta sama mi ewoluuje?

Tak, jeżeli dostanie upgrade to jego karty w formie zostaną ulepszone. 

Opublikowano

@maczki15 To kiedy mam sprzedać i jaką kartę?

1. Sprzedać chwilę przed uprgade kartę SIF 86

2. Sprzedać po uprgade kartę SIF uprgadowaną 88

Najlepiej sprzedać gdy będzie oficjalna informacja, że akurat ta karta dostanie upgrade. :>

Opublikowano

Ja bym poczekał aż podniosą mu staty w grze i dopiero sprzedał.

Może się okazać, że jego staty będą lepsze niż Hazarda a na LP nie ma szybkich, zwinnych pomocników.

To jest oczywiście moje zdanie, ja bym tak zrobił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...