Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa gra od Riot

ViQney

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nwm czy to dobry dział. Otóż mam pytanie, Riot cały czas robi nowe postacie, cały czas robią nowe skiny, robią cały czas jakieś zmiany, a czy firma ma w planach robienia jakiejś nowej gry MMO ? Bo coś wątpię żeby się utrzymywali tylko na LoL'u, wiadomo coś o tym, jakiekolwiek info ? Tak pytam z ciekawości ;)

Opublikowano

Nie tylko utrzymują się z LoLa, ale dzięki niemu są też w stanie organizować spore turnieje.

Opublikowano

- gra wiele ludzi, w dodatku ciągle przybywają nowi

- gracze kupują rp

- sklep z gadżetami

- zawody (dają kasę na nagrody itp., ale zwraca im się i zyskują na biletach)

- na youtube mają wyświetlenia na filmikach, dodatkowo Warriors z Imagine Dragons = super reklama

- dodatkowo własnie gdy wyjdzie fajna skórka, postać, ludzie doładowują rp, bo się na nią "napalają" :)

- znane osobistości reklamują esport (ostatnio 2mln na jednym streamie bodajże w Chinach, tak 2mln, pogoogluj :P)

= Profit tylko na lolu :)

Opublikowano

­Wydaje mi się że na spokojnie dadzą radę wyżyć jedynie z tej gry, zarabiają więcej niż wszyscy zgromadzeni na tym forum. :P

Jak na razie brak jakichkolwiek informacji o nowej grze i raczej nie będzie. 

Opublikowano

No ale Riot nie jest taki głupi żeby się utrzymywać tylko na jednej grze mimo tego że zarabiają miliony, mając drugą czy więcej mogą zarobić jeszcze więcej jeśli im się uda. Ja wierzę że w przyszłości oni pokażą nam swoje drugie dzieło ;)

Opublikowano

Mi by sie podobalo cos ala metin2 tylko ze zamiast postaci postacie z lola ;D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Tylko lol. Gdyby Riot miał to w planach lub by była pewnie przez grę w tą grę mogłbyś np dostaś 400rp i na odwort z inną walutą.

Opublikowano

Kiedyś było głośno o karciane od rito, ale jak szybko wieść przyszła to tak szybko odeszła, był jakiś ss z login screenem i sprawa ucichła.

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Kiedyś było głośno o karciane od rito, ale jak szybko wieść przyszła to tak szybko odeszła, był jakiś ss z login screenem i sprawa ucichła.

No słyszałem coś tam o tej karciance tylko nwm czy to było od Riot czy ktoś sobie wymyślił.

Opublikowano

No słyszałem coś tam o tej karciance tylko nwm czy to było od Riot czy ktoś sobie wymyślił.

Od Riot, tylko to były przecieki które szyyyyyybko ucichły.

qCsDG8m.gif

Opublikowano

Od Riot, tylko to były przecieki które szyyyyyybko ucichły.

Może nad tym pracują tylko że w tajemnicy. 

Opublikowano

Może nad tym pracują tylko że w tajemnicy.

Nie, raczej nie już dawno były by wycieki :P

qCsDG8m.gif

Opublikowano

No dobra, ale to nie znaczy że nie mają w planach innej gry, inne firmy takie jak Blizzard czy Valve mają wiele gier i też odnoszą wielki sukces, myślę że Riot obecnie albo kiedyś będą pracować nad nową produkcją, na którym też będą zarabiać, no bo kto by nie chciał mieć więcej hajsu ? :D

Opublikowano

zalozmy ze riot zarabia aktualnie 100mln tygodniowo na LoL-u

stworzyli nowa gre.

czesc graczy odchodzi od LoL-a by grac w nowa gre, nowi ludzie przychodza do nowej gry.

na LoL-u zarobia teraz 65mln tyg, na nowej grze 60mln. zysk jest, ale czy gra sie przyjmie? jesli nie i ludzie odejda, to laczne zyski beda na tym samym poziomie badz nawet nizsze.

poki co nie musza sie martwic o nowa gre, poniewaz LoL daje im ogromne hajsy

Opublikowano

Jakiś czas temu na anglojęzycznym forum czytałem, to chyba w listopadzie nie pamiętam już. Że Riot powołał drugą ekipę, podobnie jak Blizzard przy WoWie. I podobno ta druga ekipa nad czymś pracuje. Ale zapewne to są tylko pogłoski rozwiewane przez fanów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...