Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Top/Mid & Jungla

Kaanashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo wybrać na topa/mida:

Azir, Kassadin

Kogo na jungle:

Reksai, Vi

Domyślam się, że Azir i Reksai mają szanse dostać nerfy, napiszcie mi, czy moje obawy są słuszne, bo nie chce kupować tak drogich championow,zeby pobawic sie przez krótki okres czasu

XrgAYyk.png

Opublikowano

Vi - szybki clear, dobre ganki, tankowata, dmg.
Azir - dobry z daleka, duży dmg, ale trochę po nerfiony, kassadin też jest dobry

Opublikowano

Azira znerfili? Szczerze mówiąć to się dziwie, gralem nim dzisiaj i dmg ma z*******y, trzeba tylko ogarnąć bo st trudny i wydaje mi się, ze mozna nim czynic cuda.

Moglibyscie mi wkleić link do spisu zmian z  tego patcha?

A co do tematu to chyba zrobię tak: Zaczne od kupna kassadina, bo jst tani, po czym kupię Vi, bo już nei będę tak bardzo potrzebował postaci na topa/mida, bo będe miał kassadina, a po Vi kupie Azira, bo czuje, ze wymasterowany czyni cuda. Reksai kupie na końcu, bo czuje, że ją znerfią, jej knockup jest dosyć mocny. Jak znerfią ją tylko lekko albo w ogóle to wtedy tylko kupie rzecz jasna

XrgAYyk.png

Opublikowano

Azir na midlane, trudna postać. Jak ogarniesz to poprostu jesteś ''Bogiem gry'' - Bronzowe myśli

Z tego co wiem azir nadaje sie tez na topie. Tak wiem, trudne postacie są wlasnie imo ciekawe, nic tylko masterować i potem wygrywać gierki. Nie bronzowe, tylko brązowe jak juz i nie rozumiem dopasowania tych slow do kontekstu

XrgAYyk.png

Opublikowano

Polecam Ci osobiście Vi, trzyma się bardzo wysoko w mecie i chociaż Rek'Sai jest równie silna i trudno się przeciw niej gra to nerfy będą...

Azir'a według mnie lepiej brać, ale na rankedach jest często banowany, Azir znerfiony i tego co słyszałem to nerfów nie dostanie, a Kassadin'a lepiej kupić teraz i później coś z tej droższej półki wziąć, dlaczego? Bo mimo nerfów trzyma się nadal bardzo wysoko, choć jest banowany rzadko to jak ktoś go wyciągnie to roam na bot'a gwarantowany.

Czyli taką kolejność:

Kassadin-->Vi/Azir(Obojętnie jaki pierwszy)-->Rek'Sai :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...