Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nocturne

Gość `Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Co o nim sądzicie? Według Was jakie ma plusy i minusy.

Lepszy na topa czy jungle?

Jaki najlepszy według Was jest na niego build?

Jeśli macie napisać "top fajna postać build zalecany" to proszę Was o powstrzymania się z takimi postami.

Tak wiem że po build to w innym dziale :D

Opublikowano

Bardziej pod soloQ, ponieważ przy drużynowych bardzo łatwo dowiedzieć się na jakiej linii jest gank.

Ale wydaje mi się, że on tylko w jungli(ulta nie powinni się spodziewać :P)

Pod niebieską maczetę->Botlk->buty na mercury/tabi(zależy od ilości Ap w grze)->Randuin, Statikk Shiv i np. Banshee.

+Movement Speed z Q

+Attack Speed z W( Dobre to duel'i)

+-Ult(do wbity, słabszy w teamfight'ach)

+Fear bardzo dobry na ganki.

-na początku papierowy

­

Opublikowano

Nocturne Nocturne Nocturne 

31 meczy na jungli 19 win sporo carry, szczeże nie polecam na topa jak trafi się jakas dystansówka cięzko ogarnać ale jungla oczywiście piękna sprawa od 6 lvl ganki powinny być wręcz pewne, 

nie zgodzę się z @Ironista że z początku papier na 3 lvl można spokojnie solować na gankach postacie ap, 

oczywiście wielki plus fear i ult jak opanujesz dobrą technike rzucania Q podczas ulta i trafiania ganki są pewne, 

Build ? szczeże na ten temat się nie wypowiem zależy co przeważa ale z początku robię jeden itemek pod dmg reszte przeważnie cisne tanka a i tak jest sieka jak talala. 

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...