Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie

Hmm^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobiłem formata pc i pobieram sobie lol-a od nowa. Aktualnie mam ~ 30%, czy istaniała by możliwość zapisania tej liczby % pobranych, czy jak wyłącze patchera to od nowa będzie leciało ?

@EDIT 

Chciałbym się was również spytać jak przyśpieszyć to aktualizowanie się ? Mam internet 10mb/s a pobiera się z prędkością ~ 60kbps. Mam wyłączone transfer peer to peer . 

Opublikowano

Będzie się kontynuowało. 

Jakie kontynuowało.. jak ja pobierałem z 2tygodnie temu po formacie to jak wyłączyłem launchera gdzieś na 70% to pobierało mi od nowa tyle samo giga bajtów. Aż się wkurwiłem bo internetem limitowanym pobierałem.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jakie kontynuowało.. jak ja pobierałem z 2tygodnie temu po formacie to jak wyłączyłem launchera gdzieś na 70% to pobierało mi od nowa tyle samo giga bajtów. Aż się wkurwiłem bo internetem limitowanym pobierałem.

to coś musiałeś zdybać, ja przed wczoraj po formacie pobierałem i normalnie po resie kompa pobieralo od 40% ;] 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Aktualny stan pobierania zapisuje się po wyłączeni launchera, sam tak zrobiłem. A pobierania samego w sobie nie przyspieszysz, to jest zależne od prędkości downloadu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wyłączyłem specjalnie kompa, żeby zobaczyć czy się zapisze, dupA, nie zapisało sie ;p . Najwyżej zostawie kompa na noc ;] 

Dzięki za odpowiedzi.

@Edit

Jakieś propozycje dotyczące, żeby mi się zapisały % pobrane przez launchera ? ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...