Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obroty silnika wahają się w górę i w dół pomimo wciśniętego klawisza

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, zauważyłem dziś dziwną rzecz, mianowicie, gdy jeździłem wyścigi w klasie D, to po którymś z kolei wyścigu, na początku podczas odliczania, gdy naciskałem strzałkę w przód, obroty silnika nie szły do opory jak zazwyczaj, tylko zaczęły się wahać w górę i w dół (strzałkę cały czas trzymałem), przez co nie mogłem trafić w zielone pole.. Wie ktoś czym to było spowodowane ? 

Opublikowano

@Pitagoras333 wysokim pingiem ? Przerywa połączenie między tobą serwerem, prze co gra nie dostaje pakietów od serwera. Podczas normalnego wyścigu obliczenia stoją po stronie twojej maszyny, ale idealny start w ten sposób mógłby być łatwo botowany przez cokolwiek. Moje domysły, nic potwierdzonego ;F

Opublikowano

Raczej odpada, bo jak wspomniałem wyżej, po wystartowaniu wszystko było w normie, a poza tym już nie raz się ścigałem z "wysokim pingiem" i takiego czegoś nigdy nie miałem.

Opublikowano

Raczej odpada, bo jak wspomniałem wyżej, po wystartowaniu wszystko było w normie, a poza tym już nie raz się ścigałem z "wysokim pingiem" i takiego czegoś nigdy nie miałem.

Problemy na serwerach/błąd gry.

Też miałem dziś podobną sytuację (przy starcie obroty ustawały na chwilę). Po ponownym uruchomieniu gry wszystko wróciło do normy.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...