Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XgqX_logo.png 
9LWF_info.png 

diax.pngAdres IP serwera: excr.pldiax.png 
Book.pngIlość slotów: 50 (można powiększyć)Book.png 
Book.pngTyp serwera: SkyBlockBook.png 
Book.pngWersja serwera: 1.7.2Book.png 
Book.pngPremium: NIEBook.png 
Book.pngPotwory: TAKBook.png 
Book.pngZwierzęta: TAKBook.png 
Book.pngNether: TAKBook.png 
Book.pngPvP: TAKBook.png 

opis.png 

ExpressCraft - Plany są wielkie! Ale to Ty! Tak, Ty! Możesz pomóc nam w rozwijaniu ich! Plany to między innymi ulepszanie serwera SkyBlock, oraz stworzenie kolejnych serwerów, takich jak survival + gildie. Serwer którego prezentację widzisz, nie jest idealny. Ale nie tylko to się liczy! Posiadamy miłą administrację oraz mamy plany stworzyć miłą, rodzinną atmosferę! Administracja jest praktycznie cały dzień, więc w razie problemów jest w stanie odpowiedzieć niemal natychmiast! Mamy wiele pomysłów, które będziemy realizować w trakcie, gdy Wy będziecie się świetnie bawić na serwerze! Zapraszamy na serwer, teamspeak, fanpage oraz strone serwera! 

IP TS: excr.pl 
STRONA SERWERA: http://excr.xaa.pl 
FanPage: http://on.fb.me/1wvQIbV 
Na wszelkie pytania z chęcią odpowiem! 

ADMIN.png 

MrotekPL - Główny właściciel serwera, zajmujący się serwerem technicznie, a zarazem budowaniem jego. 

craft.png 

craft2.png 

*Szybki Crafting - umożliwia szybkie craftowanie danego itemu bez zastanawiania jak ułożyć itemki, wystarczy posiadać wystarczającą ilość surowców 

CKr6_ss.png 

spawn.png 

nether.png 

sklep.png 

kuznia.png 

infor.png 

wyspa.png 

snuY_vip.png 

Opublikowano

Z przykrością informuję, że nasz teamspeak3 nie działa! Serwer uruchomimy zgodnie z czasem. Z niecierpliwością oczekujemy na pomoc ze strony hostingu w sprawie ts3.

Tymczasowe IP ts:  178.217.186.86:10486

IP TS3: excr.pl

Opublikowano

Serwer polecam, jest bardzo fajny.

-Miła administracja

-Fajne wyspy (zwykła i vip)

-szybki zarobek

-Miła atmosfera ;) 

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Polecam Jak najbardziej ! zero nobków , dzieci ani innych zjawisk pogodowych 100% Ogarniety a jak jest bug to jego zywot jest Okropnie krótki i naprawiany , Polecam Mr. Harger Jt Stuard , ok a teraz pytanie jestli zrobibyscie na serwerze stoniarki drewna? zamiast stone drewno Byłoby to fajne :D BVo drewno oplaca sie sprzedawac ;)

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Polecam Jak najbardziej ! zero nobków , dzieci ani innych zjawisk pogodowych 100% Ogarniety a jak jest bug to jego zywot jest Okropnie krótki i naprawiany , Polecam Mr. Harger Jt Stuard , ok a teraz pytanie jestli zrobibyscie na serwerze stoniarki drewna? zamiast stone drewno Byłoby to fajne :D BVo drewno oplaca sie sprzedawac ;)

Była taka "stoniarka", ale usunąłem ją, ponieważ gracze uważali że to jest:

- zbyt OP

- zbyt łatwy zarobek

Dlatego usunąłem, a drewno można wydobyć u siebie na wyspie :)

Opublikowano

@wyzej  Rozumiem , ale cóż bez tego też Przezyje ,a  jest jakis  nowy spawn w budowie ?

Tak! Nowy spawn prezentuje się w ten sposób:

w6ItTTS.png?1

O4rxUVw.jpg?1

14NzEpz.png?1

LBRlcp8.png?1

kFqHmhh.png?1

Opublikowano

Serwer niestety nie spełnił moich oczekiwań. Mapa jet brzydka, gracze niemili a administracxja olewa prosby o pomoc.

Nigdy nie olewam próśb o pomoc. Czasami jestem afk i to sprawia, że mogę nie odpisać, ale wszyscy, co są na TS3 otrzymują odpowiedź natychmiastowo.  Mapa została zmieniona (wyżej są screeny) a gracze są mili, nie wiem skąd Twoja opinia się wywodzi.

@edit:

Już wiem skąd wywodzi się Twoja opinia :) Z sygnatury..

Opublikowano

Administrcja? Olewa? Jak jest jeden gosciu i caly czas Ciezko pracuje , gracze niemili ? BREDZISZ idz lepiej dalej graj na słabej Konkurencji ! Każdy wie ze to typowe zagranie , skłamac w poscie naszczescie nie ma komu wieżyć. :P

Opublikowano

O oo sie zaczyna od nowa przygoda ;) nie moge sie doczekac :D ! Admin trzymam kciuki ! :D Pozdrawiam ! szybko no ! :D sa ferie a tu polowa bez twojego serwera Koniec Swiata ! :_:

Opublikowano

zapowiada się fajnie, szkoda że dziś nie rusza. Na pewno pogram wyspy spoko wyglądają, sklep mam nadzieję że będą ogar ceny, nether więc potki będzie można robić jeszcze arena pvp i git serwer :D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...