Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie L# . Czym? Jak? I co ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jako że tematy o tym nie są odnawiane to zostaje mi się tylko zapytać proszę o odpowiedź doświadczonych .

1. Jaki skrypty ogólne używać ( W ogólne czyli np . Evade itp.)  :ninja: 

2. Jakimi postaciami najlepiej grać na skryptach aby łatwo się wygrywało (Od razu napiszcie jaki skrypt do nich B)

3. Jakie skrypty są najlepsze na razie na Katarine i Vayne .  <3 

// Nudzi mi się więc dodam kolorki ;3

Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi i proszę o nie pisanie postów typu "Ale leniwy nie chcę ci się wpisać w google " itp bo pisałem ale chcę się zapytać doświadczonych

Opublikowano

1.SPIERDALAJ?

2.MASZ W ****** PORADNIKÓW PODPIĘTYCH.

3.NIE POTRZEBUJEMY TU KOLEJNEGO NEWBIE, KTÓRY CZYTAC NIE POTRAFI PODPIĘTYCH TEMATÓW

ELO

POLECAM SIE NA PRZYSZLOSC.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Poniższa wypowiedź jest tylko moją opinią, nie musi być idealna, a wymienione poniżej postacie mogą okazać się być słabym pickiem (mało gram w nowym sezonie, ale gram)

1. Evade, UniversalRecallTracker & UniversalMinimapHack, Oracle (Jeszcze przydałby mi się jakiś skrypt na wardy, muszę poszukać)

2. U mnie najlepiej sprawdza się Xerath/Yasuo (mid) Riven (top) Vayne (adc) Thresh/Morgana (support) Amumu/Lee Sin (jungle)

3. Tutaj odnoszę cię do tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/1356587-spis-skryptów-co-robią-który-lepszy-updated/(pewnie w przyszłości będziesz potrzebował także skryptów do innych postaci)

Opublikowano

Dziękuje za podanie .

MrTajpan +

ZwierzuPL +

A ci antypatyczny : C**j ci w d*** ,niech ci matka na raka umrze spadnij do bronzu 5 idioto który nic nie rozumie (piszę że nie które tematy są nie aktualizowane a ten swoje i tyle )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...