Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dxtory pełna wersja dużo ważace filmiki!

Runeyylo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczne od tego ,że chce nagrywać filmiki programem dxtory ,ale mam problem bo filmik 1 minutowy waży mi 2gb

Komp:procek AMD A8 5600K HD GRAPHIC 2X 3,8GHz karta NVIDIA GeForce 640 GT 2GB dysk twardt 500GB

Pełna wersja programu dxtory podczas nagrywania przy używaniu codeków takich jak dxtory video codes/x264vfw-H264/MPEG4 filmiki tną się mimo dobrej jakości i bardzo dużo warza co jest przyczyną?

Próbowałem nagrywac programem Action bardzo fajnie się nagrywa tylko problem ,że nie mam pełnej wersji i przy kazdym filmiku widnieje napis na środku producenta co mi bardzo przeszkadza.

Małe pytanki jeżeli nagrywam filmik w jakości 1280x720 to czy jakośc się pogorszy jeżeli w programie vegas studio do obróbki zastosuje wyższą jakośc ?

One hits,one hits runeyylo yea lets go bitches

Opublikowano

każdy program nagrywa inaczej każdy format ma inna wage camtasia studio nagra filmik 1 min w avi wadze 100mb a fraps w avi 1 min 3gb przykladowo to nie zalezy od komputera, lecz to nie wazne ile wazy przed renderowaniem poniewaz program renderujacy, czy ze 100 mb czy z 4gb zrobi ten sam rozmiar pliku. czyli jak najmniejszy do danej wydajnosci itd.

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Czyli mam nagrać filmik 30 minutowy który waży 30 GB i zdrenderować z avi na mp4 ? ,bo to kiepski pomysł wyjście jest napewno jakieś i tylko to chce wiedzieć jakie najlepsze

One hits,one hits runeyylo yea lets go bitches

Opublikowano

Czyli mam nagrać filmik 30 minutowy który waży 30 GB i zdrenderować z avi na mp4 ? ,bo to kiepski pomysł wyjście jest napewno jakieś i tylko to chce wiedzieć jakie najlepsze

Przecież możesz zrenderować ten 30gb film co nakrecisz na format avi i po renderingu bedzie on zajmował przykładowo 500mb, tak samo możesz na mp4 i nie straci dużo na jakości zbyt dobre programy teraz są.

A to że filmik bedzie ważył 100gb 30 gb 10 mb to przy renderingu nie jest duża róznica czasowa ;] 

Pomogłem strzel like ;] 

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...