Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana IP - wkurzony dostawca ?

Mlodziaczeg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zostałem po raz 6 zbanowany na serwerze CS'a za wh  :angry:  :angry:

Za każdym razem dzwoniłem do dostawcy i mówię, czy może mi zmienić IP, on się pyta czemu, to ja że blokada w grze bla,bla.

Co mogę innego wymyślić niż blokada konta w grze, bo gościu już się wkurza jak dzwonię i blokada w grze.

Dzwoniłem 6 razy o zmianę IP w ciągu nie całych 2 tygodni, co innego mogę mu powiedzieć ? 

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

haha :D nic zmien po prostu serwer tez bym sie wkurzal jak by mi ktos wydzwanial co chwile o taka p******e, zmiana serwera albo internetu pewnie masz radiowy :) on ma wazniejsze rzeczy nic zmienianie co chwile ip

Opublikowano

biedne dziecko jak myślisz że nie ma nic do powiedzenia, może mu zawsze odmówić bo problem nie jest z powodu usługi jaka dostarczają tylko użytkownika

w większości sieci musiał by zapłacić za usługę zmiany IP dostawcy maja ograniczoną zawsze pule adresów za którą płacą . a tak ogólnie wychodzi na to że to po prostu klient który nie szanuje swojego dostawcy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...