Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csyt2 W Jaki Sposob Mam Zarabiac Najlepiej Mam 120 Lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
na priwach działają yang hacki wiec reszte możesz się domyslec

tak ? to możesz nam dać jakiś link ze skanem do takiego yang hacka?

Polecam nową postać ;-) itemy dropną itp.

Opublikowano

Zakładaj postacie i wbijaj 40lvl i usuwaj i tak caly czas bedziesz mial duzo sztabek i kasy

Opublikowano

tak ? to możesz nam dać jakiś link ze skanem do takiego yang hacka?

Polecam nową postać ;-) itemy dropną itp.

Są Yang Bot Bugi, ale na CSYT2 nie ma żadnego buga na kase więc zrób sobie postać wbij 60-70lvl skille G - P i chodź na bossy, drop sztabki.

Expa na gildie oddawaj przy 70lvl'u :)

Polecam ninje dagger lub woja body

Opublikowano

ty masz 120lvl niby i sie pytasz gdzie zarabiac kase juz w to uwierze. mam tam 102 lvl i mam tyle kasy ze nie wiem co z nia robic z samego dropu :mellow:

Opublikowano

Powiem Tyle to tylko gadanie ze robic nowe postacie jak wbiles Ty ten lvl pewnie masz eq wiec jazda na v2 atlantyde odbijasz jakiemus chinolowi spota i jazda z tym koksem swietnie kasa leci ja mam eq na expa wale tam 2 spoty i spokojnie daje rade je utrzymac na sobie jak nie masz eq polecam na potwory bon hp kryt przeszywka jak sura inta jak woj sila trucie wartosc ataku kradziez pz sura ma w ostrzu na p juz 12 zbroja tez z kd i kosisz kasek jak nie popwiem co 2 metoda to jak juz nowa postac chcesz to ja wiem 85-86 okolo wkladasz kase ladna w eq jakies fms 45+ czy jakas 2 reczna badz jedno reszta eq pod expa i do lasu a tam kasa jak leci to malina :))

Opublikowano

Dokladnie tak jak kolega nadmienil idziesz do atlantydy najlepiej v2 i lejesz kasa idzie jak zloto mam tam 117 lvl i musialem 5 kont zakladac na kazdym po 4 postacie zeby kase miec gdzie trzymac bo jest tyle ze szok eq zrobilem do pvp na kazda nacje oddzielne i 5 zestaw do expa czyli all na potwory z kasa nie ma problemu a i jeszcze sposoby na kd wiec o czym gadac