Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zaczynac

master3738

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto, jeśli chciał byś wydawać kasę to może, ale bez wydawania nie za bardzo. Bez patrona to nie jest sand-box, musisz go mieć by mieć więcej labor points. W dodatku z doświadczenia wiem (Korea), że jak wydasz dużo kasy to jesteś ''kimś'', bez wydawania jesteś zwykłym Noobem, który pada na hita. Wystarczy pooglądać filmiki czy streamy KoonCoon'a

Opublikowano

patrona da sie kupic za golda w grze po prostu potrzeba troche czas a osiagniesz dokladnie to samo co ci co placa 

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto, jeśli chciał byś wydawać kasę to może, ale bez wydawania nie za bardzo. Bez patrona to nie jest sand-box, musisz go mieć by mieć więcej labor points. W dodatku z doświadczenia wiem (Korea), że jak wydasz dużo kasy to jesteś ''kimś'', bez wydawania jesteś zwykłym Noobem, który pada na hita. Wystarczy pooglądać filmiki czy streamy KoonCoon'a

Widze kolega nie ma pojecia o czym mowi ;) A Ten Niby KoonCoon to zwykly dzieciak z Karta rodzicow ;)   tak jak Michaf napisal ;) Wystarczy  grac po pare h dziennie i masz patrona i itemy ;)  POlecam GRE Jak chcesz mozesz u mnie na servie grac; ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...