Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy telefon Sony Xperia Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się. Dobry aparat, wyswietlacz, dużo funkcji, mocny procesor. Telefon bardzo fajny lecz z czasem (1rok+) zaczyna się scinac ale to chyba tak jest w każdym smartfonie :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

A nie pęka ekran bez powodu ? (Takie opinie na necie) i na allegro widzę go za 650 zł, tylko wysyłka z Hongkongu, dlaczego ? ; o

Jak z Hongkongu to lepiej nie brać xD być może jest to jakaś podroba lub paczka dojdzie do Cb z zepsutym telefonem a oni powiedzą że zepsuło się w transporcie.

Jak kupować telefon to tylko od firm i najlepiej z Polski

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Pisałem już kiedyś gdzieś dlaczego mam mieszane uczucia co do Ztki (obecnie jestem jej posiadaczem). 

Niby telefon ładny, bo szkło z obu stron, niby fajny aparat, muzyka gra ładnie ... ale jest kilka "ale".
Głośnik gra za cicho, SONY nie potrafi zrobić dobrego software, wyświetlacz jest średni a nie dobry.

Dlaczego w sklepach ten telefon chodzi po 1200 zł a na allegro 650? .. 

Bo na allegro są sztuki używane, z innej dystrybucji, mają mniejszą marżę albo sprzedaje je osoba prywatna, która np. dostała telefon od operatora i chce go szybko sprzedać.
Kup sobie używkę na gwarancji, najlepiej taką kilkumiesięczną :)

f.png

Opublikowano

Moglibyśmy się dogadać ale dziewczyna była szybsza i zabrała mój telefon a ja dziś przesiadłem się na coś innego.

Jak nie OLX to ew. Allegro czy Gumtree. Warto byłoby żeby telefon przed zakupem zobaczyć, ocenić stan wizualny, bo szkło z tyłu też potrafiło złapać kilka rys (nie jest to gorilla).
Uważaj też na ranty i simlocki (telefony z Orange), bo wtedy do urządzenia będziesz musiał dopłacić.

W razie pytań pisz na PW :)

f.png

Opublikowano

mam ta xperie od pol roku bo dostalem ogolnie super telefon oprocz baterii ktora bez bawienia sie wytrzymuje ledwo 3 dni.. no i tak jak wspomnial wyzej glosnik gra bardzo cicho jak jest na maxa moja stara nokia glosniej grala, pomijajac baterie zadnych zastrzezen 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...