Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z tymi banami?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie jak to jest w końcu z tymi banami. Gdybym np. odpalił Evade bez żadnego humanizera i Xerath'a od Esk0r'a i paliłbym się w opór na tym to jest szansa dostania bana jeżeli ktoś by na mnie wrzucił filmik? Pytam bardziej doświadczonych bolowców i l#'perów. Grałem na bolu 1,5 roku temu przez długi czas beż żadnych exploitów, teraz na l# z 3 miesiące bez pakietów i exploitów i bana nie ma. Również nie paliłem się tylko włączałem gdy było to potrzebne aby wygrać grę. Pytam się dlatego, ponieważ zdania są bardzo podzielone. Z góry dzięki za odpowiedź. =)

Opublikowano

haha szansa jest ale ja na bolu gram od poczatku katarina cassiopeia spalony w luj i jeszcze nigdy nie dostalem bana :D więc mało prawdopodobne xD 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Właśnie czy na podstawie filmu na których gram bez pakietów, które dają np. NFD rito może zbanować? Przecież mogę po prostu dobrze grać i mieć refleks lepszy niż procesor.  B)

Opublikowano

o co wy sie boicie? lel im nie jest na reke banowac jakis bobow z nordica bo pompuja kase, dla nich lepiej jest zbanowac znaną osobe zeby bylo ze cos robia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...