Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla brata

Mucha Bzyczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Brat ostatnio mi rp w lolu kupic wiec czas na mnie xdd. Chciałbym mu kupic zwierzaka lwa czy jakiegoś wierzchowca na zawsze. Za ile on jest i czy mozna go przenosić ? Nie gram mt2wiec die nie znam

Opublikowano

Domyślam się że chodzi o globalnego metka PL więc tam zwierzaki są dostępne tylko podczas eventów i nie są na stałe. Kup lepiej bratu 1kkk yang na allegro według mnie to najlepszy prezent dla każdego metinowca :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

i nic nie rób z tymi smami bo potem nic z bonów nie wejdzie i tylko stracisz kaskę a tak to brat straci ale doceni że mu kupiłeś :D 

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Daj mu hajs, ale nie w yang, tylko złotówki. Wyda na co będzie chciał, a może przyda się na coś innego niż mount, czy inny item w metinie i brat będzie bardziej zadowolony. ;)

5v19hx.png

Opublikowano

Lepiej kup mu myszkę Razer Naga Hex edycja League of legend ;p cena około 300 ;p

Pomysł 10/10, całkiem związane z grą Metin2.

Jeśli chodzi o serwer PL to kup mu yang na allegro.

Opublikowano

Najlepszym wyjściem jest zakup 2 biletów do kina i umówienia go z jakąś dziewczyną na film. 

Ale skoro tak stawiasz sprawę to yangi na allegro, a za nie eq (sprawdź jaką postać ma brat tj. jaki lvl, eq i profesja, a ludzie tu ci powiedzą co masz kupić).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...