Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xerath hellsing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok bo chodzi mi oto żeby jak ktoś będzie miał 20% hp żeby go dobił a potem np strzelał w adc z 100%hp ;)

A w combo R ma być na off ? tak żebym sam r klikał a on strzelał ;)?

Opublikowano

Ok bo chodzi mi oto żeby jak ktoś będzie miał 20% hp żeby go dobił a potem np strzelał w adc z 100%hp ;)

A w combo R ma być na off ? tak żebym sam r klikał a on strzelał ;)?

W Combo "R" ma być off.

Klikasz "R" xerath automatycznie strzela w wybrany cel.

Po nakliknięciu na kogoś "LPM" focusuje wybrany przez Ciebie cel, jeżeli zabije na 2 charge, trzeci poleci w cel który jest na Target Selectorze oznaczony cyfrą 5 lub 4.

Obvious scripting jest najbardziej widoczną i najmocniejszą z opcji, castowania ulta.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Aha dzięki za pomoc czyli jest najbardziej przypałowy i widoczny heh a jaka jest druga najlepsza nie licząc tej opcja? bo na smurfie to będę na tym pykał ale na mainie raczej nie ;)

Bo np. miałem u eskora jakiś problem i jak nacisłem R a cel zniknął mi z oczu to zamiast stać w ulcie od razu się ruszał i ulta wyłączał.

Opublikowano

Ref  Ponawiam Która opcja w jego ulcie jest Też dobra ale nie tak widoczna :D ?

Ja używam opcji TAP z celowaniem na tego kto jest najbliżej myszki, w tej chwili Ci nie powiem jak to się nazywa, bo L# jest outdated. :(

Opublikowano

Obvious Scripting.

Co zmieniają? Szybkostrzelność, celność, szybkość zmiany strzału z bohatera na bohatera.

Za to bana nie wyłapię?

xD

Opublikowano

Jak ktoś nagra, maybe. Widać jak po zabiciu jednego niesamowicie szybko strzelasz w innego, ale to nie jest exploit czy coś.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...