Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję prywatny serwer

Mrcziter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NostaleDS - EXP x200,Gold x500,Drop x500

spam i serwer fake, nawet nie do nt

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Na razie nie ma, a jeśli są to na hamachi i na starych plikach

XenoTale, albo coś takiego powstaje. Większość robione od nowa.

Na FB masz ich profil.

Opublikowano

XenoTale dokładnie znam wlasciciela i wiem ze sie stara i ten serwer wypali. Byłem na serwerze i wszystko śmiga. * NIE MA DOSTEPU DO BETY tylko wybrane osoby mają takowy dostęp*

Opublikowano

@up 

A kiedy będzie serwer otwarty?

i podobno będzie to hard 

Może zrobią jedną lub dwie bety po 2h i tyle. Server nie wypali.

giphy.gif

Opublikowano

Może zrobią jedną lub dwie bety po 2h i tyle. Server nie wypali.

Może powiedz na jakiej podstawie snujesz takie wnioski, bo nie przypominam sobie żebym mówił coś o dwugodzinnych betach i o tym że "serwer nie wypali". To jest tylko Twoja subiektywna opinia, a piszesz to tak, jakby to były oficjalne informacje.

topic:

Serwerów prywatnych otwartych publicznie na ten moment nie ma. Xeno's Tale jest dostępne tylko dla wybranej grupy osób i data upublicznienia nie została jeszcze ogłoszona. Co do reszty serwerów to się nie wypowiem, bo nie wiem jak u nich prace stoją. My trzymamy się najdłużej i brniemy powoli naprzód ;)

Opublikowano

Jedyny serwer w trakcie robienia to Xeno'sTale i Solace, które miejmy nadzieję wystartują...

Live a life you'll remember.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngCargo.

W 50% się z tobą zgadzam.

Jeżeli, to będzie server trudniejszy od globala, nikt nie bedzie grać.

Meh. Co sugerujesz po wypowiedzeniu "trudniejszy od globala"? Prywatne serwery nigdy nie będą określeniem łatwiejszego serwera. Jeżeli na takowym serwerze byłby mniejszy drop złota, a nawet ogólnego dropu, to wszystko by się ustabilizowało pod gospodarkę serwera, każdy by wiedział ile co jest co warte. Zdobywanie expa z misji tak jak kiedyś na PL'u nie leciało po 80-90% jak jest teraz, po za tym expiąc wydropisz więcej przedmiotów (podobno na @Xeno. Tale będzie system rare drop) aniżeli robiąc same misje i dobijać te parę procentów. Niektórzy po prostu chcą mieć tego swojego WK +15 i EQ full wypas +10 z wszystkimi buffami możliwymi w grze i grać 4fun, dlatego nazywają to trudniejszym.

@Topic: Jak wystartuje jakiś to będzie pewnie gdzieś info. Serwerów powstaje, jednak do tej pory żaden normalny nie wystartował, albo zniknął po paru tygodniach.

Opublikowano

marzy mi sie server prywatny,w którym exp bedzie ciezki i 80lvl to bedzie kozak jak za starych czasow nt gdy lod byl zamkniety, ale za to z mobow beda dropic rzadko jakies lepsze itemy ;) grajac na globalu 93 lvl'em wiekszosc opieralo sie o dropinie pior, rajdy 90+ i glace dlatego przestalem grac.. Wydaje mi sie, ze takie servery daja osoba towarzacym duze mozliwosci zmian: petow, respow, skilli , dropu i wiele wiele innych czekam na to juz od 2lat, pozdrawiam.

Opublikowano

Skąd wy bierzecie te wszystkie info? Na facebooku nic takiego nie jest pisane. Dane informację,które wypisaliście bierzecie jak z wyssanego palca.

Dodam,że nie możecie mieć pewności czy serwer wypali,czy nie. Pewność będzie 100% jak serwer wystartuję i ile będzie on trzymał. Tyle z mojej strony ;)

Opublikowano
https://www.facebook.com/xenostale

tutaj znajdziesz więcej informacji na temat Xeno'sTale

Zapowiada się naprawdę świetnie. exp taki jak na PL <największy +>, drop może troszkę większy no i community. Jeśli będzie tak jak zapowiadają to kontakt : Administracja - gracze : wypali świetnie.

Polecam się przyglądać temu serwerowi bo może być bosko

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

do kolegi wyżej tam podstawowe rzeczy nie funkcjonują, a oni zajmują się raczej pierdółkami, które robi się przy wykończeniu. Prywatne serwery ruszyłyby dzięki konkretnej grupie, która zna się na rzeczy, a nie przez dwie osoby, które "coś tam znają się na klepaniu kodu" mimo wszystko kibicuje im.

Opublikowano

marzy mi sie server prywatny,w którym exp bedzie ciezki i 80lvl to bedzie kozak jak za starych czasow nt gdy lood byl zamkniety, ale za to z mobow beda dropic rzadko jakies lepsze itemy ;) grajac na globalu 93 lvl'em wiekszosc opieralo sie o dropinie pior, rajdy 90+ i glace dlatego przestalem grac.. Wydaje mi sie, ze takie servery daja osoba towarzacym duze mozliwosci zmian: petow, respow, skilli , dropu i wiele wiele innych czekam na to juz od 2lat, pozdrawiam.

Tak, szczególnie wtedy kiedy LoD był otwierany raz na jakiś czas albo klimat ze starego nostale global. Dla mnie najważniejszy punkt to normalny exp i brak p2w.

do kolegi wyżej tam podstawowe rzeczy nie funkcjonują, a oni zajmują się raczej pierdółkami, które robi się przy wykończeniu. Prywatne serwery ruszyłyby dzięki konkretnej grupie, która zna się na rzeczy, a nie przez dwie osoby, które "coś tam znają się na klepaniu kodu" mimo wszystko kibicuje im.

"Prywatne serwery ruszyłyby dzięki konkretnej grupie" - nie koniecznie... z górnej półki projekty wymagające wyższej liczby pracowników to tak, ale takie zwykłe serwery to mogą ruszyć.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja myślę, że ten serwer nie wypali no z takiego powodu, że np. powiedział za fb, że 2 maja ogłosi otwarcie serwera. Po 2 maja już jest 3 i co ? nic nie ogłosił nic nie wiadomo tak to jest jak, niektórzy robią sobie nadzieję a później nic nie wypala. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...