Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs1.6 malo Fps po zmianie win z xp na 7

mister920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no tak jak w temacie wczoraj zrobilem formata i wgrałem win 7 i jak gram w cs-a to mam 9fps a w grze 4 a jak mialem xp to mialem 100fps co zrobic 

Opublikowano

Sterowniki i wszystko inne pobrałeś? Win7 bierze dużo więcej ramu

Opublikowano

nie koniecznie dużo więcej ramu, powyłączaj wszystkie gażdzety i wizualizacje wyłącz dla uzyskania jak największej wydajności i wyjdzie praktycznie to samo co win xp . 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

widocznie twój procek jest tak słaby  że nie daje rady sobie z windowsem 7 polecam ci wracac jak najszybciej do xp

Albo sterowniki wszystkie  aktualizuj i poszukaj u wujka google jakiś komend do fpsa

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

wizualizacje dawałem na wydajnosc i nic dalej 9 fps wylaczylem zbedne programy i tez nic a sterowniki to ich nie instalowalem bo nie wiem jak ale mam te same co bylu na xp z 2009 roku

Opublikowano

a wyślij na pw albo wrzuć tu swój cfg może rate albo coś masz źle ustawione ? poszukaj w gogle jakiś cfg na fps i sprawdź co będzie. 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

zaktualizuj sobie sterowniki do karty graficznej pobierz program DriverEasy i on wyszuka ci potrzebne sterowniki i je pobierze, jednak z ograniczoną prędkością ;p

Wyłącz jeszcze synchronizację pionową powinno pomóc. Też tak miałem i mi pomogło ;)

Pomogłem?! Daj Lubie To!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...