Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór słuchawek :D

NoDeD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :) Otóż mam taki problem nie wiem które słuchawki wybrać. Wybrałem Philips SHP2000, Philips SHL3060BK/00 oraz SONY MDR-V 150. Służyć mi będą przedewszystkim do grania w Cs'a oraz słuchania muzyki.

Opublikowano

Wszystkie to gowno;)

On nie prosi o opisanie ich tylko o wybranie ktore z nich lepsze więc nwm po co taka wypowiedź ;] ?

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Za tyle to raczej szału nie narobisz mogę polecić AKG K315 tak douszne ale wydaje mi się że za taką cene gdybym był zmuszony do csa to tylko douszne bym brał ;] 

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Douszne do kompa ? Nie ma to sensu. Obczaj philipsy SHP2000 + ewentualnie droższe Maxell Retro DJ. Oba modele w tej cenie to kozaki. Ciężko tanio coś dobrego wykminić

Opublikowano

Superlux hd681 dołóż te 10 zł i będziesz miał dosyć dobre słuchawki.(sam je kupiłem koledze na urodziny ostatnio i jest bardzo zadowolony) Masz tutaj linka:

http://itpromo.pl/p/1764/24376/sluchawki-nauszne-superlux-hd681--sluchawki-odtwarzacze-mp3-dyktafony-sluchawki-rtv.html

wpisujesz kod rabatowy: 17314 i masz za 72 zł. No chyba, że znajdziesz gdzieś taniej ale wątpię. 

Opublikowano

Douszne do kompa ? Nie ma to sensu. Obczaj philipsy SHP2000 + ewentualnie droższe Maxell Retro DJ. Oba modele w tej cenie to kozaki. Ciężko tanio coś dobrego wykminić

czemu nie? douszne do komputera również się sprawdzają, tylko jeśli o takie chodzi to musiałbyś zwiększyć budżet do 100zł i kupić np. sennheiserki cx300.

a z nausznych to maxell retro dj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...