Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec z tym forum..

Qwant1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie..

Prawdopodobnie ten temat i tak zostanie usunięty lub wyląduje w koszu a ja dostanę kolejne punkty ostrzeżeń, ale muszę to w końcu napisać.

Moderacja tego forum to jakiś żart, mało profesjonalne osoby, które jako argument mają zawsze regulamin tego działu i się wszystkiego czepiają.

Mało tego moderacja nie ma zupełnie pojęcia o podstawach informatyki, twierdzi, że dot'a to nazwa serwera i cały czas przy tym stoi po czym w pewnej chwili zamyka rozmowę i koniec tematu, tak jest bo on jest ważniejszy, wyższy.

Może od razu podam im hasła do SFTP i będą mi serwer ustalać jaki ma być...

Nazwa serwera to moja prywatna sprawa a moderator zmienia temat z błędną nazwą serwera sugerując się domęną i wydaje mu się, że "iq" to nazwa mojego serwera a jak ja mu próbuję wytłumaczyć, że to dot'a i, że prawidłowa nazwa to PVP IQ to on twierdzi inaczej !!!

Czuję się jak wróg, niestety jestem bezbronny dlatego nie pozostaje mi nic innego jak się poddać.

Dziękuje wszystkim za rozmowy, opinie i możliwość dyskutowania, reklamowania.

Zawsze coś ma swój koniec, początek w każdym razie dzięki

Jeśli jest możliwość przymknięcia oka przez moderatorów to chociaż raz byłbym w stanie wam podziękować, ale nie chce mi się w to wierzyć.

Z poważeniem,

MaRsOnIx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...