Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek + rozbudowa czołgu.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś kupiłem sobie T-28, ponieważ chcę znów rozbudować sobie czołgi do IS'ów, aczkolwiek nie wiem, jak szybko na nie zarobić, ponieważ mam 3 czołgi (VII, VIII i teraz IV), lecz jeśli gram trzema naraz, to kasa leci na naprawy i stąd pytanko, czy odstawić tamte dwa tiery i grać tylko T-28, aby szybko zarobić na KV-1S/IS czy jest lepszy sposób na zarobek 500k? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dziś kupiłem sobie T-28, ponieważ chcę znów rozbudować sobie czołgi do IS'ów, aczkolwiek nie wiem, jak szybko na nie zarobić, ponieważ mam 3 czołgi (VII, VIII i teraz IV), lecz jeśli gram trzema naraz, to kasa leci na naprawy i stąd pytanko, czy odstawić tamte dwa tiery i grać tylko T-28, aby szybko zarobić na KV-1S/IS czy jest lepszy sposób na zarobek 500k? 

Odstaw VIII i graj pozostałymi, może kup sobie jakiś czołg premium lub premkę np. na 7 dni.

Opublikowano

Odstaw VIII i graj pozostałymi, może kup sobie jakiś czołg premium lub premkę np. na 7 dni.

Czyli wystarcz, że będę rozgrywał Emilem i T-28 misje osobiste, aby wbić kasę na IS'a? Odblokowanego już mam do IS. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

wystarczy kupić konto premium :D

Ale nie chcę marnować pieniędzy na wirtualną grę, w którą nie gram długo. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Skup się mocniej na wykonywaniu celów misji osobistych oraz jeśli jakaś misja jest niemalże niemożliwa do wykonania(np. bo nie masz dobrego czołgu) to próbuj powtórzyć poprzednie, tak aby były z wyróżnieniem.

Z czołgów nie-premium najlepiej zarabiają V tiery, a czołgi premium nawet opłaca się V-VI tier(30-60 zł, 15-40 na promocji), a VII i VIII zdecydowanie likwidują problemy z kasą. Konto premium to rozwiązanie czasowe, ale bardzo skuteczne i dające dodatkowe bonusy.

Graj T-28 i ew. St.Emil'em, jeśli ogarniasz go na tyle aby ostatecznie wychodzić na plus. Możesz zainstalować takiego moda "statystyki sesji" który ci pokaże ile kredytów zarobiłeś od resetu tego licznika i na tej podstawie ocenić.

Co do samego stylu gry - graj rozsądnie i głównie pod obrażenia oraz wygraną(za wygraną jest chyba 185% kredytów, ile dostałbyś za przegraną/remis). Pluton też pomoże, bo współpraca = większy procent zwycięstw i w rezultacie więcej kredytów, a na V tierze gdzie są nowicjusze i nie ma tak dobrych medów dobry pluton HT V tierów miażdży niemal wszystko na swojej drodze.

Opublikowano

Tak, lepiej wykonuj misje z wyróżnieniem. Za 1 zestaw misji czyli 75 możesz zarobić 5,3 kk a za wszystkie misje (czyli 300)41kk. Oczywiście też polecam Churchilla III. Bardzo dobry w zarobkach . Ja na mecz przy 1,5 k dmg dostaje 38 k kredek. Ale jeśli nie chcesz nic kupywać to czekaj na misje na gold i zniżki na 5. Resztę powiedzieli ci koledzy wyżej :P

Opublikowano

Znajdź sobie klan, gdzie gra dużo twierdzy i niech odpalają rezerwy z jednostki finansowej to będziesz wychodził na plus VIIIt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...