Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawanie itemów

Bartek4175-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! kupiłem cs go ... i dostałem klucz ( nie na steam ) steam guard mam od 2013 roku.

Dlaczego nie mogę sprzedawać i kupować na rynku?

sygnatura.png

Opublikowano

Nie musisz doladowywac.

Bierzesz jakąś najtańszą gre za te nwm ok 3-4 zł bierzesz koszyk logujesz sie na paypal czy coś tam i zabiera Ci tyle ile gra kosztuje.

Opublikowano

Nie musisz doladowywac.

Bierzesz jakąś najtańszą gre za te nwm ok 3-4 zł bierzesz koszyk logujesz sie na paypal czy coś tam i zabiera Ci tyle ile gra kosztuje.

Jak to kupie to mam miecha poczekac jeszcze ?

Pytanie z innej beczki

Jak tu sie skrzynki zdobywa? Na koniec sie losuje czy dla najlepszych? :D

sygnatura.png

Opublikowano

@Bartek4175-

Losuje na byle kogo nawet dla tego co np przed chwila wbil na serwer i nawet nie zagrał.

Tak musisz miesiąc poczekać.

A teraz moge np na allegro skrzynki kupic i klucze to je dostane? ( W sensie czy beda mogli mi wyslac )
sygnatura.png

Opublikowano

@Bartek4175-

Tak, wymieniać sie możesz po 2 tygodniach wlączonego steamguard.

Ok dzieki :) a gdzie sie te skrzynki otwiera? :D
sygnatura.png

Opublikowano

@Bartek4175-

W csie tyle że musisz mieć klucz na steam kosztuje 2,15ojro.

To wiem, ze trzeba skrzynke i klucz :D a gdzie dokladniej? Nie można na stronie steamu?

A i no co to są te skiny? To jest moja pierwsza przygoda z cs i nic nie wiem :-)

Ktora skrzynka jest najlepsza? :D

sygnatura.png

Opublikowano

To wiem, ze trzeba skrzynke i klucz :D a gdzie dokladniej? Nie można na stronie steamu?

A i no co to są te skiny? To jest moja pierwsza przygoda z cs i nic nie wiem :-)

Ktora skrzynka jest najlepsza? :D

Kazda skrzynka jest dobra, zalezy jak na nia patrzysz. Dla mnie najlepsze sa Phoenix i Breakout. Dzieki skinowi twoja bron wyglada inaczej niz podstawowa.

Ale co dokladnie chcesz zrobic na stronie Steamu?

Opublikowano

Ale czsami pisze, że nagroda za misje ...

Ponieważ wykupili daną operacją teraz to jest Vanguard i za wykonane misje dostają nagrodę dowolny skin bądź skrzynkę z tej operacji.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Słyszałem że po roku rynek znów się blokuje, odczekasz do tamtej daty i się odblokuje teraz.

3adb6317fc.png

Opublikowano

A te skrzynki losują się tylko dla zwycięzców?? Bo dostalem skrzynie cs go będąc i przegranym teamie

Losuja sie miedzy wszytkimi, ktorzy grali w calym meczu, nawet miedzy przegranymi ze statami 5\30

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...