Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z CS:GO

Arek16w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z CS:GO. Gralem jakis tydzien temu wszystko bylo elegancko nie bylo czym sie martwic az do wczorajszego dnia.

Odpalam gre wszystko niby jest w porzadku ale gdy wejde na serwer raz na jakies 10 sekund gra sie przycina na sekunde.

Nie wiem co jest tego powodem, wczesniej gralem wszystko bylo dobrze. Dodam jeszcze ze ostatnio dodalem jakis serwer i gdy na niego wchodzilem sciagala mi sie jakas muzyczka i mniej wiecej od tego czasu mam takie sciny. Internet mam 10mb wiec to raczej problem jest w czyms innym. Komputer tez niczego sobie ok 70-80 fps mam. Dodam jeszcze ze jak wlacze gre z botam wszystko smiga wysmienicie tylko przez neta tak sie dzieje.

A wiec macie jakies propozycje jak ten problem rozwiazac? Gdzie jest tego wina? Czy to przez to co mi sie sciagalo?

Jak byl juz taki temat to mnie do niego pokierujcie bo forum przeszukalem wyszukiwarka ale nic nie znalazlem.

Zgory dzieki za pomoc

Pozdro ziomki ;)

Opublikowano

może wydawać się to głupim pytaniem , ale czy takie problemy masz tylko na jednym serwerze? Czy problem występował na różnych serwerach? Polecam sprawdzić spójność plików na początek ( tak zawsze spójność plików ) lub zrobić reinstall gry . Być może pliki pobrane z serwera są jakieś wadliwe i ingerują w płynne działanie gry . Trudno ocenić . Innym powodem może być to , że Valve dodało w ostatnich czasach jakąś łatke/aktualizację, która po prostu jest wadliwa i niektórzy jak Ty mają podobne problemy . Pozdro !

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Tak dzieje sie tak na kazdym serwerze. A mozesz mi powiedziec jak sprawdzic ta spojnosc plikow? Bo szczerze to nie mam pojecia jak to zrobic xD Sprawdze to jak nie to zrobie reinstal. Nic innego nie pozostaje. Jak to przez latke to po reinstalu bedzie to samo, jak przez te pliki to powinno zniknac.

Dzieki za pomoc i licze na dalsze pomysly

Opublikowano

Tak dzieje sie tak na kazdym serwerze. A mozesz mi powiedziec jak sprawdzic ta spojnosc plikow? Bo szczerze to nie mam pojecia jak to zrobic xD Sprawdze to jak nie to zrobie reinstal. Nic innego nie pozostaje. Jak to przez latke to po reinstalu bedzie to samo, jak przez te pliki to powinno zniknac.

Dzieki za pomoc i licze na dalsze pomysly

Na Steamie prawym na CS:GO i tam bedziesz mial.
Opublikowano

Witam jeszcze raz ;)

Nie odzywalem sie przez pare dni poniewaz problem mi dal chwilowo spokoj. Niestety dlugo sie nie nacieszylem bo dzisiaj znowu to wrocilo. Jest to samo co wczesniej, ping w granicach 30-50 a klatki co 10 sec na sekunde. Nie mam pojecia co moze sie dziac. Sprawdzalem zgonosc i wszystko sie zgadza.

Juz 3 raz dostalem bana na MM przez to bo mnie votuja. Nie moge wgl MM zagrac bo zaraz mam kicka i ban na 7 dni a gdy minie, wchodze i znowu kick i nastepne 7 dni :(

Licze na jakies podpowiedzi bo ja juz nie mam pojecia co moze byc. Myslalem ze to przez skin bo ostatnio zmienilam i wtedy mniej wiecej sie zaczelo ale teraz gram bez i nadal to samo. Dodam ze wczoraj mialem jakis update gry wiec moze to jest przyczyna? Wczoraj jeszcze wszystko bylo git ;)

Z gory dzieki za pomoc i odpowiedzi

Opublikowano

W tym momencie nie trace nic, Jezeli to ma pomoc to zrobie reinstall

A jeszcze mam pytanko z innej beczki. Bo siostra ma lapka ASUS procek intel core i5 taktowanie nwm jakie bo w tej chwili nie moge sprawdzic, ramu 4 gm win8, karta dedykowana radeon hd68.. dwoch pstatnich nie pamietam a jak juz mowilem nie mam mozliwosci zeby teraz sprawdzic, i na tym lapku wyciagam max 30fps? czy to mozliwe? Moj komp jest gorszy i ponizej 70fpsow nie schodze a tam taka lipa. Dodam ze u mnie nowsze gierki sie przycinaja a na lapku chodza lajtowo. pomozecie? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...