Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod & mobber

Meldrag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem..

Pobrany mam najnowszy mobber hack ze strony meitn2mod.tk i od wczoraj po wybraniu postaci ciągle wyrzuca do pulipitu. Wcześniej normalnie ładnie działał, a teraz jakiś problem. Przeinstalowanie, patchowanie od nowa nic nie moga. Ciągle to samo..

Chciałem przenieść się na kamer moda, ale nie potrafię go uruchomić. Mianowicie mam czystego metina pobranego ze strony (2 dni temu), spachowany nastepniewrzucony kamer mod. Odpalam przez plik kamer moda i wysklakuje to okienko i biore start. Następnie uruchamia mi się patcher który pobiera coś przez mniej więcej 5,6s, po czym wybieram rozpocznij na patcherze. uruchamia się normalnie metin, a kamer mod nie działa. Próbowałem kilka razy i ciągle to samo. Jakoś trzeba zablokować otwierania patchera, bo on chyba ściąga spowrotem stare pliki..

Czekam na pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam problem..

Pobrany mam najnowszy mobber hack ze strony meitn2mod.tk i od wczoraj po wybraniu postaci ciągle wyrzuca do pulipitu. Wcześniej normalnie ładnie działał, a teraz jakiś problem. Przeinstalowanie, patchowanie od nowa nic nie moga. Ciągle to samo..

Chciałem przenieść się na kamer moda, ale nie potrafię go uruchomić. Mianowicie mam czystego metina pobranego ze strony (2 dni temu), spachowany nastepniewrzucony kamer mod. Odpalam przez plik kamer moda i wysklakuje to okienko i biore start. Następnie uruchamia mi się patcher który pobiera coś przez mniej więcej 5,6s, po czym wybieram rozpocznij na patcherze. uruchamia się normalnie metin, a kamer mod nie działa. Próbowałem kilka razy i ciągle to samo. Jakoś trzeba zablokować otwierania patchera, bo on chyba ściąga spowrotem stare pliki..

Czekam na pomoc

Pozdrawiam

Dołączam się do tematu. Mam ten sam problem z mober hackiem, wyrzuca do pulpitu jak wybieram postać

Opublikowano

Mam ten sam problem, 24.01.2015r. była aktualizacja która blokuje mobberhacka.

Czy da się ominąć ten problem, czy już nie będziemy mogli korzystać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...