Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsorowanie serwera do metina - ZA DARMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak ktoś ma zamiar postawić serwer do metina, lub ma jakąś wiedzę na temat stawiania aktualnych serwerów metin'a.
Jestem skłony pomóc takiej osobie,  pod względem sprzętowym - dedykiem. Od siebie daje dedyka, utrzymanie go itp. 
Jak masz dobre propozycje i chcesz rozwijać ciekawy i długi projekt. Zapraszam najlepiej na PW - z informacjami od was co oferujecie itp.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

możesz podać jakie parametry oferujesz? i czy cały dochód z IS dla Ciebie?

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Zależy od rozwinięcia serwera, dochód chciał bym w jakieś części na utrzymanie serwera, prawdopodobna maszyna i7-16gb-2t-100mbit, albo cos z rodziny xeon'ow 16gb 2x ssd. Zalezy jaka maszyna wpadnie w tym momencie. 

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

No to powiedzmy że maszyna jest oplacona zostaje 5 tysi z serwera jaki podział ? 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

Widzę, że zakładasz taki zysk - ciekawe ^^ 

Czekam na PW, z informacja co i jak. W ciemno nie będe rozmawiał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...