Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz i obudowa.

ZiomXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym kupić obudowę i zasilacz pod mojego pc-ta. Chodzi mi głównie o to aby obudowa była z przezroczystym oknem i ewentualnie podświetlana , oraz aby wchodziły karty do ~30cm. A co do zasilacza - Aby był bezawaryjny cichy i wydajny . Moja karta graficzna potrzebuje minimum 550-600 w więc przyda się dodatkowa moc na inne podzespoły. Karta ma złącza potrzebne do zasilenia takie -1x 6 pin i drugie 1x 8pin więc niech ma też takie zasilacz. Budżet jakim dysponuję to obudowa 100-150 bez wychodzenia poza i na zasilacz ~150 zł. Z góry dziękuje za propozycję :)

Opublikowano

Pochwal się sprzętem bo na pewno nie masz dwurdzeniowej karty graficznej, która może tyle ciągnąć ;)

Byłbyś w stanie naciągnąć budżet na 400 na oba? Wtedy będzie to realne.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...