Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanko odnośnie Xeratha. 
1. Który skrypt aktualnie działa najlepiej?
2. Czy trzeba coś ustawiać, żeby działał wyśmienicie.
3. Jak nim grać, aby była sieczka? (Brain.exe już zainstalowany)
4. Jakie itemy polecacie składać? 
Pozdrawiam :)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Xerath od Hellsinga + Obvious scripting

Dziękować ;) 

Jeszcze niech ktoś napisze mi tutaj jakieś dobre itemaski na niego i będę szczęśliwym Banankiem.

Opublikowano

Dziękować ;) 

Jeszcze niech ktoś napisze mi tutaj jakieś dobre itemaski na niego i będę szczęśliwym Banankiem.

3. Jak nim grać, aby była sieczka? (Brain.exe już zainstalowany) - wątpie skoro nie wiesz co skladać, kappa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

3. Jak nim grać, aby była sieczka? (Brain.exe już zainstalowany) - wątpie skoro nie wiesz co skladać, kappa.

Dopiero zakupiłem tą postać. Chciałbym poznać zdanie innych (tych, którzy grają Xerathem). Nie myślałem, że od razu będzie tutaj taki ból dupy, ale czego się spodziewać. Każdy jest najmądrzejszy.. w pisaniu.

Opublikowano

Na Xeracie buduję :

Morello -> Buty maga (przed zrobieniem morello kup zwykłe buty, aby lepiej omijało skille) -> Rabbadon (jeśli easy zabijasz) / Zhonya (jeśli Cie focusują i jest ciężko) --> Rabbadon / Zhonya --> Void Staff i dalej jakieś survi np maska/rylai.

Ale oczywiście Void Staffa można budować szybciej jak goście mają resisty.

Ogólnie na linii musisz ciągle harrasować typa z Q i jednocześnie dobrze byś go uderzył autoatakiem, bo zwróci Ci się dużo many, gdy masz pasywkę aktywowaną.

Potek na manę nie kupuj bo masz pasywkę od tego.

A jak już chcesz zabijać to go zharrasuj do odpowiedniej ilości hp i wtedy przytrzymaj "R" i profit. Ale głównie używaj tego do roamu na bota bo tam często siedzą do ostatniego hp'ka więc easy frag.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ja na d5 gram

morello->source->Rabadon->morellox2->zhonya->void

te 2xmorello to wszystko zeby grac 40% cdr co jest bardzo przyjemne na tej postaci, czasem tez gram

morello->buty na cdr->rabadon->zhonya->void->ryali

rzecz jasna w masteriesach dajesz 5% cdr

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc. Odwdzięczam się lajkami oczywiście :)

Opublikowano

z xerath eskora nie bedzie lepszy? Tym bardziej ze od hella nie chce sie updatować i jest comp error. Teraz morello jest nieopłacalne i ja npo wole sobie kieliszek jebnąć, ostatnie na lcsach tak ktoś grał

Opublikowano

Ja też preferuję Xerath'a od Esk0r'a ale to jest kwestia osobistych preferencji. =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...