Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TerrainControl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgraj na serwer starszą wersję tego pluginu lub ponownie wgraj ten plugin. 

Opublikowano

Wgraj na serwer starszą wersję tego pluginu lub ponownie wgraj ten plugin. 

mam dobra wersje bo działa mi /tc ale nie tworzy mi biomów proszę o kontakt najlepiej ts3 ip podam na pw 

b_560_95_2.png

Opublikowano

terrainControl to większa filozofia jesli chcesz dodac inne biomy to brak ci jeszcze 1 programu ale ci nie powiem sam tez musiałem sie domyslic co i jak bo nigdzie tego nie znalazłem :D

Opublikowano

Jaki silnik? Spigot?

Czy TerrainControl pod komendą /pl wyświetla się na zielono? 

tak działa tylko nie generują mi sie biomy 

b_560_95_2.png

Opublikowano

Nie wiem czy wy czytać nie potraficie czy co? On wyraźnie pisze że jest wszystko dobrze. Wiec nie nabijacie sobie postów. Moim zdaniem to winna że nie dodaleś do bukkit.yml albo nie skonfigurowales configu w swiecie.

Dodaleś biomy do World.config? (Czy jakoś tak xD)

Opublikowano

Nie wiem czy wy czytać nie potraficie czy co? On wyraźnie pisze że jest wszystko dobrze. Wiec nie nabijacie sobie postów. Moim zdaniem to winna że nie dodaleś do bukkit.yml albo nie skonfigurowales configu w swiecie.

Dodaleś biomy do World.config? (Czy jakoś tak xD)

Skoro nie generują mu się biomy to chyba nie jest w porządku? Czytaj ze zrozumieniem.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

Skoro nie generują mu się biomy to chyba nie jest w porządku? Czytaj ze zrozumieniem.

To ty czytaj. Wszystko z pluginem jest w porządku tylko najprawdopodobniej nie dodał biomów albo nie dodał do bukkit.yml aby się świat tworzył z terrian control.

Opublikowano

Sprobuj ztworzyc przez multiverver core nie pamietam komendy ale na bukkit bedzie napisane

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...