Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WhoIsCheating2 - Sprawdź, kto jeszcze cheatuje!

Ikerel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem!
Niektórzy z was pamiętają skrypt do jeszcze starego LeagueSharpa, WhoIsCheating.exe. Nigdy nie miałem możliwości przetestowania go i nawet nie wiem, czy kiedykolwiek działał. Ale uznałem, że dobrym pomysłem będzie go przepisać, by działał na najnowszym L#.

Co ten skrypt robi?

Ważne - przeczytaj, by nie było wątpliwości!

Skrypt WhoIsCheating2 sprawdza, kto wykonuje zbyt dużą ilość ruchów w krótkim odstępie czasowym (Obj_AI_Base.OnNewPath). W ten sposób można wykryć używanie orbwalkera czy Evade. Sprawdzenie jest wykonywane co sekundę. Każde przekroczenie limitu jest rejestrowane oraz dodawane do licznika wykryć.
10 wykryć pod koniec gry nie oznacza, że ktoś definitywnie używał cheatów. Prawdziwi cheaterzy mogą mieć nawet kilkaset wykryć pod koniec gry. Od was zależy, czy uznacie takiego gracza za cheatera, czy nie :-)

Jak zainstalować i używać?

Aby zainstalować skrypt, skopiuj ten link:

ls://project/Pawes1234/LeagueSharp/WhoIsCheating2

Przejdź do okna L#'a, skrypt powinien się sam zainstalować.

Sprawdź kod źródłowy tutaj.

Po wejściu do gry, naciśnij Shift i wejdź do ustawień skryptu WhoIsCheating2. Jeżeli nie masz takiej zakładki, kliknij F5.

Tam możesz zaznaczyć dwie opcje:

Check players! - włącza sprawdzanie graczy

Check me - włącza sprawdzanie siebie

Pozostałe informacje.

Informacje szczegółowe znajdują się w Debug Console - chcesz je zobaczyć, proszę bardzo, włącz konsolę.

Do zrobienia:

• włączanie pojedynczych bohaterów (jutro)
  • więcej ustawień (też jutro)

Skrypt nie jest w pełni mój. Ponieważ jednak w internecie nie mogłem znaleźć żadnych informacji o pierwotnym autorze skryptu WhoIsCheating, wziąłem binarkę, zdekompilowałem ją i przerobiłem wiele rzeczy, by działała teraz.
Wszelkie sugestie i błędy proszę zgłaszać w tym temacie. Keyloggera nie ma i nie będzie. Aktualny kod źródłowy jest dostępny powyżej.

Proszę nie próbować wstawiać skryptu na joduska.me, gdyż jest to niezgodne z ich zasadami.

Changelog:

1/24/2015 - wersja 1.0.0.0, wstawiona na MPC.

Pozdrawiam, Mistejk.

Opublikowano

Mam pytanie. Skrypt może mi powiedzieć już po 10 minucie kto jest cziterem? Bo sprawdzenie pod koniec gry mi mało da...

Już tłumaczę:

Skrypt co sekundę sprawdza, czy limit został przekroczony. Jeśli tak, to pokazuje na czacie odpowiedni komunikat:

9mYPmX7.png

Opublikowano

I co teraz każdy z L# będzie donosił na drugiego? xD

To żaden dowód dla Rito.

Po prostu będziesz miał pewność dla siebie samego, że przegrałeś linię na drugiego cheatera.

Sprawdziłem to i na mnie to działa a na enemy nie. Ale to pewnie kwestia tego, że nie spotkałem cheatera skoro easy gierka ff20.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

dobra to mistejka dzieło xDD zeby tu zaraz terrorysta bomby nie zdetonowal

imo c*****e i nie potrzebne bo do common orbwalkera jest humanizer wbudowany

Opublikowano

Inaczej Hehehe.

A tak serio, dzieki za skrypa bede donosil innych do rito, poprostu nagram film i poprosze ich o sprawdzenie logow :D

­

i rito to sprawdzi bo tak nudno tam i poprostu ci wyjebie na czacie detection i ty tylko dostaniesz bana za injectowanie 3rd tools do gry heh

Opublikowano

Inaczej Hehehe.

A tak serio, dzieki za skrypa bede donosil innych do rito, poprostu nagram film i poprosze ich o sprawdzenie logow :D

­

I sam się wkopiesz X_x

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Fajne polecam jednak kazda cassio to cheater xD

no właśnie chyba nie xD Mnie raz na 5 gier wyzywają od czitów, a takto jakbym normalnie te penty walił i nic nie miał xD

Topic - działa wkońcu na wrogów czy nie?

Opublikowano

Powiedz to dla Kubona, Arquela i wielu innych streamerów lub zwykłych graczy, którzy ją katują. Wbrew pozorom to jest prosty champ a na L# to po prostu to jest ułatwienie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mylisz się, cassio jest teraz w mecie, i jest mocna nawet bez skryptów ;)

­345mulx.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...