Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto według was wygra tegoroczną LM ?

RaFture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Barcelona? :O 

Real/Chelsea/Bayern/Man City/PSG. Liczę, że Southampton dojdzie daleko. Najmądrzej wydawane pieniądze i najwięcej konkretnych wzmocnień. Należy im się co najmniej 1/4

Jak dla mnie w 1/8 będą grali Real, Chelsea, Bayern, Man City, PSG, Southampton, Napoli/Juventus oraz Barcelona/Atletico/Legia(xD)/GKS Katowice (XDDD)

Opublikowano

Real Madryt albo Bayern Monachium. Do grona faworytów zaliczam też Chelsea oraz Barcelone. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Real/Chelsea/Bayern/Man City/PSG. Liczę, że Southampton dojdzie daleko. Najmądrzej wydawane pieniądze i najwięcej konkretnych wzmocnień. Należy im się co najmniej 1/4

Jak dla mnie w 1/8 będą grali Real, Chelsea, Bayern, Man City, PSG, Southampton, Napoli/Juventus oraz Barcelona/Atletico/Legia( xD)/GKS Katowice (XDDD)

Southampton nawet nie ma w lidze mistrzów.

Każdy kibic wesprze swój klub, ale według mnie finał Barca - Chelsea/Real

Opublikowano

Barca Chelsea Real Bayern

Ja osobiście kibicuje Realowi Madryt

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie w 1/8 będą grali Real, Chelsea, Bayern, Man City, PSG, Southampton, Napoli/Juventus oraz Barcelona/Atletico/Legia( xD)/GKS Katowice (XDDD)

Co ty pierdolisz z tym Southamptonem :D ?

Kibicuje Chelsea więc nie kto inny. Finał Chelsea vs Barca/Real       

Bayern gra słabiej niż rok temu, City prawdopodobnie odpadnie z Barcą lecz im kibicuję bo wolę grać z City niż z tiki taką.

Się okaże we wtorek jak z PSG pójdzie :)

logo1.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Legia Warszawa.

PS. Wy serio z tym gównianym Bayernem? Real, Chelsea, Barca - ta trójka imo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...