Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do WR'a

Anros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to najzwyczajniejsza chińska podróbka Beats Studio (do tego ta cena niezwykle niska cena). Moim zdaniem te słuchawki nie wykażą się zbyt długą żywotnością, a ty będziesz musiał wkrótce wydawać kolejne pieniądze na nowe. Jednakowoż pamiętaj, iż jest to wyłącznie moja opinia i mogę się oczywiście w tej kwestii mylić. ;)

Opublikowano

Jest to najzwyczajniejsza chińska podróbka Beats Studio (do tego ta cena niezwykle niska cena). Moim zdaniem te słuchawki nie wykażą się zbyt długą żywotnością, a ty będziesz musiał wkrótce wydawać kolejne pieniądze na nowe. Jednakowoż pamiętaj, iż jest to wyłącznie moja opinia i mogę się oczywiście w tej kwestii mylić. ;)

A możesz coś polecić wiem,że za 35 zł nie ma wielkiego wyboru

Opublikowano

Za 35? Do WR'a z mikrofonem raczej trudno znaleźć. 

Do 50 to może Philps SHM1900.

Jednakże za taką cenę lepiej kupić oddzielnie mikro i słuchawki.

Mikro działające znajdziesz na allegro do 10 zł. Nie jest to cud świata, ale jakoś działa. Miałem takowe i wytrzymało z pół roku.

Ja bym uzbierał do 150 zł co najmniej i wtedy zastanawiałbym się nad kupnem czegoś ...

Ew. Logitech PC860, lepsze mikro ale gorzej z samymi słuchawkami.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

ja mam takie:
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/slusalice/technics-rp-ft30-slika-14975553.jpg

Bardzo stare słuchawki, dostałem po ojcu wszystko słychać każdy ruch polecam, brat ma 3 pary innych nowych po 80-120zl i żadne im nie dorównują. Tylko może być problem z kupnem. Poszukaj na olx może znajdziesz jakieś używane

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...