Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działają głowy graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z serwerem bukkit ponieważ nie działają mi głowy graczy ani przez plugin PlayerHeads ani przez /give. 
i jaka by to nie była głowa zawsze ma nazwe "head" i jest stevem. pomocy chcę ładnie ozdobić spawna głowami graczy!

Opublikowano

Podaj swoja wersje mc, niektore silniki sa zbugowane(mam tu na mysli spigot 1.7.2 z ktorym mialem mnostwo problemow). Jesli grasz na wersji 1.7.9(klient) to sa jakies problemy ze skinami i nie widzi sie skina kolegi. Polecam rozwiazanie silnik spigot 1.7.9 i klienta abys uzywal mc 1.7.2.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Podaj swoja wersje mc, niektore silniki sa zbugowane(mam tu na mysli spigot 1.7.2 z ktorym mialem mnostwo problemow). Jesli grasz na wersji 1.7.9(klient) to sa jakies problemy ze skinami i nie widzi sie skina kolegi. Polecam rozwiazanie silnik spigot 1.7.9 i klienta abys uzywal mc 1.7.2.

właśnie mam tak jak mówisz i nie działa

Opublikowano

To masz problem, ja mam wszystko na hostingu pukawki i dziala. A mc masz premium, zyczu czy cos innego? A serwer u sb na komputerze czy hosting

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

To masz problem, ja mam wszystko na hostingu pukawki i dziala. A mc masz premium, zyczu czy cos innego? A serwer u sb na komputerze czy hosting

na tym i na tym testowałem i nie działa, może sprobuje inna wersje spigota tylko najgorsze jest że nie wiem skąd pobrać polecaną wersje spigota bo już chyba wycofali. Byłbym wdzieczny jakbyś mi podał jakiś spigot 1.7.9 dobry.

Opublikowano

Spammmmm ommmmmmmm :D

@Wilczek @Wilczek @Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek@Wilczek @Wilczek

co za pajac, bana takiemu. Ps. czekam dalej żeby ktoś mi dał jakiegoś dobrego spigota do pobrania.

Opublikowano

co za pajac, bana takiemu. Ps. czekam dalej żeby ktoś mi dał jakiegoś dobrego spigota do pobrania.

Bana to zaraz tobie dowalą na 7 dni za obrazę :*** 

2404014242050521310725.png

Opublikowano

Wgraj AntiSteve, znajdziesz to na moim profilu!

Naprawia skiny graczy.

Opublikowano

Wgraj AntiSteve, znajdziesz to na moim profilu!

Naprawia skiny graczy.

hahahaha ale ja mam serwer non premium ;)

ps. dalej szukam (i żaden plugin nie działa na głowy!)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...