Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najpopularniejsze serwery ?

Tauzen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ravia S2

2. Invoria S2

3. PandoraMt2

4. Xenox

5. MarinerMt2 

To jest wyłącznie moja opinia jeśli chodzi o TOP 5 serwerów.więc nie każdy  może  się z nią zgadzać :).

Opublikowano

Na Invori gra bardzo bardzo dużo osób.
Poza tym świetnie się tam gra ;)

Opublikowano

Pod względem graczy to chyba invoria s2, ok. 2.5k graczy dziennie, czasami do 3k dochodzi.

Opublikowano

1. Ravia S2

2. Invoria S2

3. PandoraMt2

4. Xenox

5. MarinerMt2 

To jest wyłącznie moja opinia jeśli chodzi o TOP 5 serwerów.więc nie każdy  może  się z nią zgadzać :).

Jak najbardziej się zgadzam , lecz ravie bym dał niżej . ;)

2rnaqtk.png

Opublikowano

Twój serwer? (patrząc na sygne)

Polecam od siebie: iMetin XenoxMT2 PandoraMT2 ( według mnie najlepsze ^^ )

serwery które wymienileś są stare i stabilne lecz są też najbardziej nastawione pod IS (szczególnie iMetin)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Twój serwer? (patrząc na sygne)

Polecam od siebie: iMetin XenoxMT2 PandoraMT2 ( według mnie najlepsze ^^ )

najbardziej gowniane serwery xD pozdro @xOstateczny na pandorze ostatni news 3 lata temu ostatnio administracja rowniez byla wtedy a eventy sa 3 w roku automatyczne ;) virtualmt2 jest obecnie najlepszym i najdluzej stojacym serwerem

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Balmora S2 startuje 30.01.2015 i szczerze mówiąc można się spodziewać 4k na starcie

4k? haha, tez czekam na ten serwer ale jak bedzie 2k to bedzie bardzo dobrze :)

Ile moze grac ludzi na ravi s2? :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Ja popieram przedmówców, za "moich czasów" jak się wchodziło na Pandorkę o 12 w weekend to calusieńkie smerfy (jinno) wypełnione po brzegi ... ;) Fajna jest też Ravia.eu Ale to już zależy co wolisz, Hardy czy 4fun.

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Moim zdaniem (Nie wliczam Sravi bo to  wylęgarnia tak zwanej ''jp armii'' a nie fajny serwer tej pięknej gry)

1. Balmora

2. PandoraMT2

3. VirtualMT2

4. Malestia

5. Ardanis 

Opublikowano

Moim zdaniem (Nie wliczam Sravi bo to  wylęgarnia tak zwanej ''jp armii'' a nie fajny serwer tej pięknej gry)

1. Balmora

2. PandoraMT2

3. VirtualMT2

4. Malestia

5. Ardanis 

Srandory tez nie wliczaj bo to nie jest serwer moze byl 4 lata temu jak mial administracje a zamiast pandory polecam ci Veridesa ktory startuje niedlugo

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Dla mnie osobiście TOP 1 jest Alestia mimo iż graczy ostatnio jest mało to klimat jakość gry jest bardzo fajna Serw Hard ale najlepszy na jakim gralem Balmora,Restia, Balantia to nie to co ten serwer.

Opublikowano

Dla mnie osobiście TOP 1 jest Alestia mimo iż graczy ostatnio jest mało to klimat jakość gry jest bardzo fajna Serw Hard ale najlepszy na jakim gralem Balmora,Restia, Balantia to nie to co ten serwer.

Ale On właśnie pytał o serwer z DUŻĄ ilością graczy, nie o dobrą atmosferę, czytaj uważnie.

Invoria s2, Dreikon, VirtualMT2, PompaMT2, Ravia s2, Malestia

+Balmora s2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...