Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DUŻY PING LOL

Xivern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od niedawna mam problem z lolem. Mianowicie zawsze na lolu mialem ping w granicy 40-50. Od jakiegos czasu, tzn od paru dni mam staly 70+. Wiem, powiecie, ze to nie duzy, ale w moim  przypadku są to ciągłe sciny i ok. 1-2 sec opoznienie. Nie wiem czemu tak sie dzieje. Wszystkie speedtesty itp wykazuja, ze ping wynosi ~40. Czemu mam problem tylko z lolem? co moge zrobic? czy przeinstalowanie pomoze? Kiedys myslalem, ze to wina internetu, bo wieczorami mialem takie problemy. teraz wystepuje on caly czas. Tylko w tej jednej jedynej grze tak mam. 

Pomocy!

Z gory pozdrawiam.

P.S sorry, ze bez polskich znakow, spieszylem sie, mam nadzieje, ze tekst jest przejrzysty.

Opublikowano

Stary powiedzialem, ze tylko w lolu mam problem....... ja mam wszystko wlaczone, yt, skype, ts, streamy, steam, fb WSZYSTKO,  to mam 73. jak wszystko wylacze, doslownie wszystko to tez jest 73. wiec to ewidentnie wina lola nie neta.

Opublikowano

Ostatnio też tak mam normalnie miałem ping ok 70 teraz mam 120-160.

Wie ktoś o co chodzi? Nie używam bola ani leaguesharpa, a wszystko inne mam powyłączane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...