Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rynek

Lorenz0O123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest popyt i podaż. Tak następuje, kiedy dużo osób kupuje a mało wystawia oferty.

Opublikowano

orientuje się ktoś czy to się długo utrzyma? czy moze za kilka dni spadnie? 

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Jest to spowodowane dzisiejszym update steama+ lagami steam marketu... możesz wystawić tylko 1 item na raz i czasami trwa to bardzo długo, bo wyskakują błędy. Ludzie nie mogą wystawić to ceny idą w górę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ichigo1500 czyli od tej aktualizacji można wystawiac tylko jeden item? Świetnie, akurat teraz, gdy chciałem kupić skiny -.-

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

Tak, od dzisiejszej aktualizacji przy próbie wystawienia drugiego itemka na sprzedaż mam informację, że najpierw muszę zakończyć poprzednią aukcję... mam nadzieję, że zostanie to zmienione bo teraz to jest okropna lipa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja rowniez, Nie dość że utrudnia to ludziom sprzedawanie itemów to jeszcze obawiam się, że przez to ta zawyzona cena itemow moze sie utrzymac :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...