Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wbic lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej !

Jak wbic szybko 20 lvl  , bo kupuje wowa i chce miec juz postac na 20 lvl na start. Pytam sie bo mi sie juz nie chce wbijac juz 3 raz tego lvl .. Mialem juz 2 postacie na tym 20 lvl ale .. nie wazne co sie z nimi stalo... . Tylko zebym mogl potem robic questy pokolei itd itd :P

Edytowane przez McorpLord
Opublikowano (edytowane)

Hej !

Jak wbic szybko 20 lvl  , bo kupuje wowa i chce miec juz postac na 20 lvl na start. Pytam sie bo mi sie juz nie chce wbijac juz 3 raz tego lvl .. Mialem juz 2 postacie na tym 20 lvl ale .. nie wazne co sie z nimi stalo... . Tylko zebym mogl potem robic questy pokolei itd itd :P

Innego sposobu niż questy nie ma (na początku) :) Od 15lvl możesz robić rdf'y, a od 10lvl chyba są już bg.

Jakbyś tamte stare postacie skasował czy coś to można je przywrócić.

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Cukier dobrze prawi... dobrym sposobem jest wzięcie profesji minning, herbalism, bo to podczas zbierania daje Ci xp

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Innego sposobu niż questy nie ma (na początku) :) Od 15lvl możesz robić rdf'y, a od 10lvl chyba są już bg.

Jakbyś tamte stare postacie skasował czy coś to można je przywrócić.

Nie chce ich przywracac poniewaz zepsulem je calkowicie ;/ Wiem ze mozna wszystko jakos naprawic ale to by bylo za duzo zachodu

Opublikowano

Nie chce ich przywracac poniewaz zepsulem je calkowicie ;/ Wiem ze mozna wszystko jakos naprawic ale to by bylo za duzo zachodu

Prędzej czy później będziesz musiał je zrobić np do achivów i samej fabuły, a w jaki sposób je zepsułeś?

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś zepsuł postać :D Ogólnie to ja na Twoim miejscu brałbym się za expienie... jakbym grał jeszcze w wow'a :( Wbicie 20lvl zajmuje niewiele czasu, szczególnie jak się cały czas rdf'y tłucze.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Proponuje poczytał trochę na temat RAF które daje ci x3 exp jeżeli grasz z osobą zapraszającą Cie, jeżeli nie znasz takiej osoby mogę ci wysłać rafa i razem expic. (server/frakcja obojętne jest dla mnie) 

Opublikowano

Proponuje poczytał trochę na temat RAF które daje ci x3 exp jeżeli grasz z osobą zapraszającą Cie, jeżeli nie znasz takiej osoby mogę ci wysłać rafa i razem expic. (server/frakcja obojętne jest dla mnie) 

Nie ma to jak darmowy pre-paid :D 

Opublikowano

Bardziej mnie interesuje mount + wyepienie postaci, stać mnie na "comiesięczna" subskrypcje. 

Tez bym sie skusił na rafa, ale jakos wow mi sie ostatnio przejadl ;/

Opublikowano

Tez bym sie skusił na rafa, ale jakos wow mi sie ostatnio przejadl ;/

Witaj w klubie, wyexpienie nowej postaci może znowu zachęci mnie do gry a szkoda robić sobie przerwy kiedy jeszcze posiadam 7 miesięcy abonamentu. 

Odnośnie tematu, napisałem wiadomość do autora tematu z propozycją RAF (mam nadzieje ze nikt mnie nie wyprzedził) abyśmy mogli szybko wyexpić postac. 

Opublikowano

Najlepszym i najszybszym rozwiązaniem będzie jeśli zakupisz sobie najnowszy dodatek Warlords of Draenor.

Dostajesz wtedy boost na 90lvl a w samym Draenorze wylevelujesz się w jakieś 2-3 dni jeśli oczywiście spędzisz po kilka godzin dziennie na grze (robienie questów).

Jeśli nie chcesz wydawać pieniędzy to niestety ale trochę czasu spędzisz na levelowaniu.

Opublikowano

Jeżeli jest to nowa osoba która nigdy nie grała w wowa jest to najgorszą rzeczą jaką by mogła zrobić. Poprzez nieznajomość swojej klasy bardziej się zniechęci do gry przez to. Nowi gracze posiadając boost powinni wykorzystać go na wylvlowanie drugiej postaci a nie pierwszej! 

Opublikowano

maniek1k1 moim zdaniem to też zależy od tego jakim się jest graczem. Wszystko jest kwestią preferencji. Wraz z nowym dodatkiem ilość skilli została i tak dość mocno ograniczona więc opanowanie postaci nie jest aż takie trudne.

Jeśli ktoś chce szybko zacząć grę to boost jest świetnym rozwiązaniem (zwłaszcza jeśli ma się kolegów którzy już mają wylevelowane postaci). Tak jak pisałem wcześniej. Wszystko zależy od gracza :P

Opublikowano

Masz racje zależy od gracza. Ale jeżeli ktoś się nie zniechęci i będzie chciał ogarnać postać zajmie mu to mniej więcej tyle samo czasu co wylewelowanie jej, dodajmy też czas na ogarniecie samego wowa. 

Opublikowano

Jeżeli jest to nowa osoba która nigdy nie grała w wowa jest to najgorszą rzeczą jaką by mogła zrobić. Poprzez nieznajomość swojej klasy bardziej się zniechęci do gry przez to. Nowi gracze posiadając boost powinni wykorzystać go na wylvlowanie drugiej postaci a nie pierwszej! 

Blizzard dodał tą opcję ze względu na starych graczy, żeby mogli łatwo powrócić do gry, ale nie zapomniał również o nowych i na początek dostaje się tylko kilka skilli, a trudność postaci rośnie z lvl'em. Więc nie wygląda to tak, że blizz posadza nowego gracza przez wowem i mowi: patrz, tu masz postać, tu masz 30skilli i graj. Wszystko zostało przemyślane, zresztą ogarnięcie postaci teraz to 4 skille na krzyż i tyle, zresztą nawet jeśli nie będziemy znać ani 1 skilla to też możemy grać ;D Natomiast jeśli zacząłem się zastanawiać nad ogarnięciem wow'a to tutaj sprawa wygląda już troszkę gorzej, ale jeśli zna się angielski to nie powinno być z tym problemu :)