Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Add|Kiedy wejdzie?

WolfDren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo wybrać Mentaliste czy Władcę dronów?

Kiedy w europie można się podziewać 3 subklasy Add(Władca Czasu) oraz klasy Lu/Ciel?

Opublikowano

Kogo wybrać Mentaliste czy Władcę dronów?

Kiedy w europie można się podziewać 3 subklasy Add(Władca Czasu) oraz klasy Lu/Ciel?

Jeżeli wolisz walczyć bardziej, łagodnie to ujmując "na dystans" weź Władcę Dronów. Jeżeli lubisz bić się z bliska bierz Mentalistę. Jeżeli jesteś początkujący w graniu Addem weź Mentalistę, łatwy i mocny.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

polecam Void Elsword  ( elsword.to ) tam już są Wszystkie 3 klasy :) dla Ary / elesis / Adda  + Zwiekszony exp i lepiej jest niz na Opustoszałym PL ;3

32984651300858722438.png

Opublikowano

Patrząc na częstotliwość eventów na EU, DiE powinien wejść gdzieś w marcu/kwietniu, natomiast Lu/Ciel powinniśmy się spodziewać w wakacje.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Zgadzam się z Wendax co do daty wejścia ww. postaci. A co do reklamowania Voida... Ludzie ogarnijcie się z tym Voidem, w jaki post nie wejde to tylko widze "grajcie na VoidEls bo PL ssie" no cóż jak nie radzicie sobie z wbiciem samego 70 lvl'a i idziecie na łatwiznę to mi was szkoda. Void to Void tamto... no tak lepiej pograć 1-2 dni wbić maxa i się nudzić. Nie pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam się z Wendax co do daty wejścia ww. postaci. A co do reklamowania Voida... Ludzie ogarnijcie się z tym Voidem, w jaki post nie wejde to tylko widze "grajcie na VoidEls bo PL ssie" no cóż jak nie radzicie sobie z wbiciem samego 70 lvl'a i idziecie na łatwiznę to mi was szkoda. Void to Void tamto... no tak lepiej pograć 1-2 dni wbić maxa i się nudzić. Nie pozdrawiam.

To, że osoby wolą sobie wyexpić od razu 70lvl to nie znaczy, że będą się nudzić. Ja jakoś się nie nudzę, a gram już długo...

Opublikowano

Po osiągnięciu lvl capu gra tak naprawdę się zaczyna. Szeroki wachlarz możliwości, pvp, heniry, wyzwania, sekretne dungeony, turnieje (na voidzie) i inne. Jest co robić, a to, że szybciej się expi wcale nie jest na gorsze, a na odwrót - więcej poznasz postaci & klas. :)

Opublikowano

Ja na voidzie gram już bardzo długo,i w sumie to dzięki niemu przestałem odbierać elsworda za nudną grę,z polskim elsem mam już długo do czynienia,ponieważ zacząłem tam grać zanim pojawił się raven i eve,więc trochę o tym wszystkim wiem.I szczerze polecam jednak voida ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...