Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze słuchawki

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Potrzebne mi są słuchawki dobre, słuchawki zarówno pod granie jak i słuchanie muzyki. Mikrofon przy okazji obowiązkowy :)

Cena? Mogę wyłożyć 50, 100, 200... ile będzie trzeba. Zależy mi natomiast na jak najlepszych w jak najmniejszej cenie. Macie coś ciekawego? :)

Gdyby do tych 150-200 zł udało by się Wam znaleźć z*******e słuchawki, które jakością dźwięku porównywalne są do dwukrotnie droższych słuchawek byłbym mega wdzięczny, choć przyznaję, że złudzeń nie mam ;)

Dzięki i pozdrawiam.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Tańszą alternatywą są Superlux HMC631, jednak nie będą one tak wygodne.

Najbardziej polecam Ci zakup słuchawek bez mikrofonu i dokupienie jakiegoś mikrofonu wolno stojącego. (jeśli jesteś gotów zdecydować się a to, to na pewno polecimy ci coś dobrego)

Jeśli musi być to headset to jeden z tych 2.

Warto wspomnieć, że jeśli nie masz karty dźwiękowej, to zakup dobrych/drogich słuchawek tak dużo ci nie da. Polecane przez nas słuchawki są dobre, na pewno nawet na integrze zagrają poprawnie. Jednak, aby zagrały bardzo dobrze potrzebne jest nieco lepsze źródło.

Opublikowano

Jeśli chcesz trochę taniej to superlux hd669. Świetne słuchawki jak za 120 złotych. Jedyną wadą jest to, że w ustawieniach komputera trzeba bass podkręcić trochę bo tak to prawię samymi wysokimi tonami grają ale jak podkręcimy basu to rewelacja jest.

Opublikowano

nie kupisz słuchawek z mikrofonem w tej cenie, które będą grały tak dobrze, bo takie nie istnieją. Za 250zł masz superlux hmc631, prawdopodobnie najlepszy headset do 400zł, a potem qpad 90/hyperx to wszystko to samo, są bardzo wygodne, ale raczej ustępują dźwiękowo superluxom, bez mikrofonu to hd681 evo lub calki.

Opublikowano

Nie potrzebuje sprzętu za 500 zł, nie mam wymagań wygórowanych, nie zależy mi aż tak bardzo.

Dysponuje takim budżetem i do tylu chcę znaleźć najlepszy z możliwych sprzęt.

Opublikowano

najpierw piszesz, że chcesz słuchawki, które za 150zł grają jak te za 300, a teraz, że nie masz wygórowanych wymagań.. myślę, że wszystko co mogłoby być powiedziane w tym temacie już jest, albo bierzesz szit za 150zł z mikrofonem, albo za 150zł bardzo dobry bez mikrofonu, albo dokładasz do 250zł na sprzęt z mikrofonem,  jest już bardzo dobry i z mikrofonem.

Opublikowano

najpierw piszesz, że chcesz słuchawki, które za 150zł grają jak te za 300, a teraz, że nie masz wygórowanych wymagań.. myślę, że wszystko co mogłoby być powiedziane w tym temacie już jest, albo bierzesz szit za 150zł z mikrofonem, albo za 150zł dobry bez mikrofonu, albo dokładasz do 250zł na sprzęt z mikrofonem, który jest już bardzo dobry.

Jestem świadomy tego, że za 150-200 nie znajdę słuchawek, które mogą konkurować z tymi za 500 zł, natomiast na pewno w jakimś stopniu mogą być do siebie podobne i takich właśnie, najlepszych do tej ceny, szukam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...