Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Domena dla serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Mam pewne pytanie odnosnie domen, mianowicie na nazwa.pl nie moge takowej dostac gdyz jest wymagane 18 lat i dowod osobisty w celu weryfikacji. Na domena pl cały czas pisze ze domena czeka na resellera i nic sie nie zmienia.

Czyli ogolem do posiadania domeny jest wymagany ten wiek? Czy jest jakis sposob - nawet płatny aby wykupic domene i zeby nie pytano o to ? nie mam juz daleko do pelnoletnosci ale chciałbym zalożyc serwer a to bedzie mi krzyzowac plany. Bo kto wejdzie na serwer z nazwa hostingu w ip... takie serwery nie cieszą sie zbytnią popularnoscią.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@KeVin000

wiem ale ja mam z tym problem ze na domena.pl jest tak gdy sprawdzam swoje domeny:

Czeka na wysłanie resellera

i ile bede czekał?

Opublikowano

@KeVin000

wiem ale ja mam z tym problem ze na domena.pl jest tak gdy sprawdzam swoje domeny:

Czeka na wysłanie resellera

i ile bede czekał?

Wyczytałem na internecie co do tej informacji ''wysyłanie resellera'' i pisało, że wystarczy tylko trochę poczekać. ;) Co do tych danych, wieku, to możesz spokojnie podać fałszywy wiek, ponieważ to nie jest karalne. 

Opublikowano

@zychol1

xD tylko sie nie zdziw jak pewnego dnia przyjdzie list bo tam tak napisali ze informacje beda przesylane na adres bla bla  :D

ja sie ogolnie zarejestrowalem normalnie tyle ze nie podalem dokladnego adresu a potem zmienilem calkowicie dane na inne jak dostałem maila z informacja ze po zakonczeniu testowania 1 rocznego trza bedzie zaplacic za cos ;o

Opublikowano

@ref

Czekam juz 2 dzien na domena.pl

wciąz oczekuje na wyslanie resellera.........

to nie ma zadnego sposobu na to zebym otrzymal taka domene? w granicach normalnych np 20 zł rok bo 40 to przesada ze tyle to ja moge miec hosting www.

Opublikowano

@krysti500

Dzieki, szkoda tylko ze wedlug home moja domena jest juz zajeta a na innych hostingach nie ;/ no ale coz trzeba sobie radzic.

Na domena.pl sobie jaja robia-do teraz nie ma domeny wiec promocja fake, na home sprobuje to ostatni hosting ktory oferuje bez oplat, pozniej najwyzej jakby i to nie dzialalo zadzwonie do innego hostingu i po upewnieniu sie wykupie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...