Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold Pack - Czy da się grać bez niego?

RexioManTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się na spróbowaniem swoich sił w jakże przepięknej grze, która zwie się Aion. Oglądając różne filmiki o tej grze napotkałem się na coś takiego jak Gold Pack. Pytanie: Czy jest możliwe granie i czerpanie przyjemności z gry bez Gold Packa? Nie mam zamiaru wydawać pieniędzy i zastanawiam się, czy dam radę bez możliwości, które oferuje Złoty Pakiet. Co sądzicie?

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Nie musisz wydawac realnych pieniedzy. Gold pack jest potrzebny okolo 50 lvl. Kupisz go za kinahy. Na pierwszego jest zarobic najtrudniej potem z górki. Na barusie czyli polskim serwerze jest to okolo 67kk. Albo jezeli nie chce ci sie zbierac to na allegro pierwszego za 10 zl potem juz w grze

Opublikowano

Teraz jest chory event gdzie jak masz fart to w dzien 1kkk lekka reka idzie zarobic wystarczy nadropic pierdyliard liter N lub na shugo dropic ale oczywiscie nie wystawisz tego bez gp. Mozna samemu zarobic mi gp nie byl potrzebny do 65lv. Expilem robiac monetki/garnizony/i niebieskie questy+ kampanie z tego kasa ladna leci. Jednorazowy wydatek 15zl to nie duzo

Opublikowano

Do end-game da się grać. Nie będziesz mógł handlować z innymi graczami, kupować niczego poza GP z brokera, będziesz miał limity na instancje i nie będziesz miał pomniejszych bonusów w postaci dodatkowych AP czy Veteran Rewardsów. Da się, ale będzie Ci cholernie ciężko.

Faktycznie GP zaczynasz potrzebować po 50lvl. Na end-game gdy już wbijesz 65lvl GP jest koniecznością żeby nazwać grę chociażby "znośną" i dającą jakąkolwiek przyjemność.

Tu masz rozpiskę co możesz, a czego nie bez GP:

http://pl.aion.gameforge.com/website/featuresdetails/

Opublikowano

Ok, dzięki. W związku z tym temat do zamknięcia.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...