Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami

Kassti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was takie pytanko. Nie wiem dlaczego ale jak jestem na jakimś serwerze lub na singlu w minecraft i np jestem cągle w grze a np chce sb wejść na neta to nie da rady bo się strasznie zacina tak samo jak chce odebrać na skypie to musze wyjść ze serwera i dopiero odebrać, a jak wyjde to normalnie mi nic już nie laguje i to trochu jest wkurzające dodam żę mam Windows Vista i na inny laptopie tak nie mam
PS: Nie wiem dlaczego ale przez ts3 mam duze spadki fps a przez skype nie dlaczgo ?!?!!

Opublikowano

Za słaby komputer.

Podczas grania na serverze zużywasz pewnie 80% swojego neta a komp nie da rady pewnie zabrać do siebie większej ilości transferu więc nie ma szans, jak zrobisz na odwrót czyli skype potem serv powinno zadziałać ale będą lagi

TEMAT

Opublikowano

Tylko tak na serwerach masz ? 

Spróbuj użyć gameboostera ale przed odpaleniem zrób tak jak kolega up napisał ponieważ jak odpalisz najpierw boostera to potem możesz mieć problemu z odpaleniem innych rzeczy takich jak przeglądarka, skype etc.

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...