Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Jakie skiny

Flapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałbym wiedziec jakie są według was najlepsze skiny dla tych postaci Fizz,Ahri,Riven,Corki. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Ahri - Fire Fox.

Corki - Rybak.

Riven - Odkupiona

a do Fizz'a się nie wypowiem bo nie podoba mi się w ogóle ta postać :)

­

Opublikowano

Fizz - Void

Ahri - Foxfire lub Popstar

Riven - Battle Bunny Riven

Corki - Red Baron lub Dragonwing (mam do Corkiego wszystkie tak więc wiem co mówię :P )

Wszystkie wyżej wymienione skiny mają fajne splasharty, a w grze pięknie się prezentują i na dodatek ciekawe animacje! ;)

­

Opublikowano

Fizz - Void

Ahri - Fox Fire

Riven - Dragonblade

Corki - Urfrider

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Fizz - Void fizz

Riven - SMoczego ostrza ale nie dostepna wiec ta Reedemed (nie wiem jak to jest na polskim lolu chyba odkupiona czy jakos tak)

Corki - Z dostępnych to ten Smocze skrzydla czy jakos tak

Ahri - Ja mam PopStar i mi sie podoba :P

@Edit Was chyba powalilo by kazdemu warny dawac za byle gowno -,-

@AntyWarn - Riven bo fajne skille, pluje ogniem na ulcie, fizz bo pluje potworem na R, corki bo napi**dala fajerwerkami, ahri boo muzyczka na recallu

A teraz prosze o zdjecie pkt ostrzeżeń ktore mi nadaliscie

// Punkty nie zostaną zdjęcie, ponieważ regulamin jest publiczny i jesteście świadomi tego, co piszecie. Proszę się zapoznać z zasadami w tym subforum - w szczególności z punktem 12, tyczy się to również skórek. Podanie powodu "bo mi się podoba", nie jest dobrym argumentem. Edycja postu po nałożeniu ostrzeżenia nie ma wpływu na 'cofnięcie' go.

Renissance

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...