Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xEasyMC

Dani98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http:///

2info.png

fioletowy.png

Typ serwera: EasyHC

IP: xEasyMC.msvr.pl - Start 23.01.15r 14.00 !

Wersja: 1.7.2+

PVP: Tak

Moby/Zwierzeta: Tak

Nether: Tak

fioletowy.png

2admin.png

fioletowy.png

[Wlasiciel] Dani98 , Nidhog

fioletowy.png

2opis.png

fioletowy.png

Itemy na Gildie:

- 32 TNT
- 32 chest
- 32 diamond_block
- 32 gold_block
- 32 iron_block

Zalety:

- Magiczna Gabka - Dropia z niej eventowe itemy

- DiscoZbroje

- Administracja online cały czas

- CobbleX

- Losowy Teleport

04399421119053015501.png

68303710678212221620.png

Opublikowano

Dani robi serwer :0? Pamiętam twój ostatni, był full, pliki zrobione cacy, graczom się podobało i znów powrót ;_ ? Jeśli będzie taki jak ostatnio oczywiście wejdę zobaczę, bo wiesz ja tylko rozwalam serwery a nie gram, ale od czasu do czas wejdę sobie popykam kogoś, przetestuje boty itp itd :) Staraj się o graczy i zwiększaj sloty w miarę to przybędzie jak gdzieś znajdę jakiś serwerek to Ci przekieruje troche graczy. Jednym słowem jak będzie taki jak kiedyś to serdecznie Polecam !

Opublikowano

Dani robi serwer :0? Pamiętam twój ostatni, był full, pliki zrobione cacy, graczom się podobało i znów powrót ;_ ? Jeśli będzie taki jak ostatnio oczywiście wejdę zobaczę, bo wiesz ja tylko rozwalam serwery a nie gram, ale od czasu do czas wejdę sobie popykam kogoś, przetestuje boty itp itd :) Staraj się o graczy i zwiększaj sloty w miarę to przybędzie jak gdzieś znajdę jakiś serwerek to Ci przekieruje troche graczy. Jednym słowem jak będzie taki jak kiedyś to serdecznie Polecam !

Oho Izi;) Dzieki za opinie i za pomoc jesli takowa bedzie. Staram się bardzo o graczy, jak zawsze jak i o rozgrywke. !

40 min do startu.

Opublikowano

@Dani98 Spokojnie, serwer mi się po samej prezentacji spodobał więc mam zamiar na nim grać, Jak coś to mój nick: Sebuniasty. Fajnie by jeszcze było gdyby 2-3 pierwsze osoby dostały Vipa jeżeli taki będzie albo coś takiego. Pozdrawiam i życzę samych sukcesów ;)

Opublikowano

@Viccek

Dzięki. Zrobimy coś takiego , tylko gracze ;/ chcemy ich przynajmniej z 20.

Chcemy zrobić , oswojenie enderdragona, który będzie latał za własciielem.

Opublikowano

@Viccek

Każdy podczas rozpoczetej walki bedzie mial swojego enderdragona ktory bedzia nad nim latal. Albo dawal mu tarcze lub +2 serduszka, jeszcze cos wymyslimy moze dla VIP'a ;p

Opublikowano

Jak narazie full server. Sloty chyba zwiekszymy do 50, bo ludzie chca wbijac a miejsc niema ! \

Lecz zapraszam nawet do zapisania sobie naszego IP ! :D

Opublikowano

@Dani98 A potem jak serwer się rozkręci to zrobicie serwerownie? Chętnie pomogę bo dobrze ogarniam pluginy, skrypty i komendy

I jeszcze jedno pytanie, a mianowicie kiedy serwer będzie on?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...