Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno CS:GO a kupowanie skinów

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio utworzyłem konto steam kupiłem cs go i mam takie pytanie po jakim czasie mogę kupować bronie itp.I czy można ten czas jakoś skrócić bo mi pisze że dopiero po miesiącu.I po jakim czasie będę mógł wysyłać skiny znajomym 

Opublikowano

@Baraniozo

Steam --> Ustawienia. Tam masz Steam Guard i date. 15 dni po tym będziesz mógł się wymieniać.

Musisz kupić grę przez klient Steam, nie np. cd-key na allegro. Od wtedy kiedy kupisz grę na Steam, jak minie 30 dni, będziesz mógł korzystać z rynku. Jak wtedy na niego wejdziesz będziesz miał tam napisaną datę.

Opublikowano

Kupiłem niedawno grę  przez klienta steam ale gdzie sprawdzić kiedy dokładnie to było? Rozumiem że do tego czasu jeśli nawet mam te 10 euro w portfelu steam nie mogę i tak kupić żadnych skinów,tylko po upływie 15 dni mogę odebrać jako prezent 

Opublikowano

Kupiłem niedawno grę  przez klienta steam ale gdzie sprawdzić kiedy dokładnie to było? Rozumiem że do tego czasu jeśli nawet mam te 10 euro w portfelu steam nie mogę i tak kupić żadnych skinów,tylko po upływie 15 dni mogę odebrać jako prezent 

Dokładnie tak. Żeby sprawdzić wejdz w społeczność --> Rynek i tam będziesz na górze w tym zielony miał napisane kiedy Ci rynek odblokują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...