Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z ładowaniem się postaci

WodzuKiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem a mianowicie gdy już wybiorę postacie w lolu to potem zaczynam się ładować wszystko jest ok do pewnego momentu... ładowanie po prostu staje a gdy robię kombinację klawiszy ctrl+alt+del i otwieram menadżer zadań windows to pisze obok lola "brak odpowiedzi" muszę wtedy go resetować co sprawia że do gry wbijam później. Czasami wbijam normalnie a czasami muszę jeszcze kilka razy resetować lola nie wiem od czego to zależy i proszę o pomoc. Któryś patch kiedyś mi to naprawił niestety nie pamiętam który a teraz znowu mi się tak robi. Gdy do gry zazwyczaj w 2-3 min wbijałem to nie było aż tak źle ale ostatnio włączyłem rankeda pierwszego w sezonie i wbiłem w 8min przez co przegraliśmy więc teraz chcę coś z tym zrobić ale nie wiem co mogę

Opublikowano

Poprostu poczekaj , nie włączaj menadżera i czekaj , mnie też się tak buguje czasami, więcej cierpliwości zią . :)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...