Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maple Story się nie uruchamia - czarny ekran i się wyłącza

mati6049

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy próbuję wybrać świat na którym chcę pograć niby mi się "ładuje" i mam czarny ekran, potem ekran robi się jeszcze ciemniejszy i gra się wyłącza. Próbowałem wszystkich metod z yt, nawet przeinstalowałem system a gra dalej mi nie działa. Co mam zrobić?

Opublikowano

Kiedy próbuję wybrać świat na którym chcę pograć niby mi się "ładuje" i mam czarny ekran, potem ekran robi się jeszcze ciemniejszy i gra się wyłącza. Próbowałem wszystkich metod z yt, nawet przeinstalowałem system a gra dalej mi nie działa. Co mam zrobić?

Niestety ten ''bug'' pojawia się u niektórych, a u niektórych nie. Jeśli spróbowałeś większości metod i nadal ci nie działa to nic już z tym nie zrobisz. Ewentualnie możesz pograć na Global MapleStory.

i czemu ja to pijawka

Jest to pierwsza ranga na forum, jeśli będziesz miał więcej postów to ci się to zmieni.

Opublikowano

Niestety ten ''bug'' pojawia się u niektórych, a u niektórych nie. Jeśli spróbowałeś większości metod i nadal ci nie działa to nic już z tym nie zrobisz. Ewentualnie możesz pograć na Global MapleStory.

Ale to mi się dzieje właśnie kiedy próbuję grać na maplestory.nexon.net, a na ściągniętym to nie mogę się zalogować bo klikam login i nic się nie dzieje.

Opublikowano

Ale to mi się dzieje właśnie kiedy próbuję grać na maplestory.nexon.net, a na ściągniętym to nie mogę się zalogować bo klikam login i nic się nie dzieje.

Mogłeś powiedzieć wcześniej. Na GMS jest blok IP dla Europejczyków. Aby grać musisz użyć np. Aol'a 

Tu masz poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/34509-aol-mozliwosc-gry-w-maplestory-global/
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam a wie ktos moze czemu mi nie dziala? A wiec wlaczylam gre od paru miesiecy i pisalo ze mam starego klienta czy cus i bym pobrala nowego patcha, pobralam...  ale znowu tak pisalo. Odinstalowalam i zaintalowalam na nowo i znowu to pisze ;_; Wie ktos moze czemu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...