Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zycie w Bronze V

MistrzFlesha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie przyjaciele!

W tym temacie chce zebyscie pisali dziwne/smieszne rzeczy ktore przydarzyly wam sie w tej najlepszej lidze w wszechswiecie.

Ja osoboscie nie bylem ale moj kolega byl i raz gral i mial u enemy Top : Cait, Mid : Vayne Jungle : Jinx i bot Nasus ap + Blitzcrank ad i przegral mecz przeciwko nim :/

http://deandes.pl - strony internetowe

Opublikowano

Taki temat do spamowania i nie każdy mógł doświadczyć tego wspaniałego uczucia! <3

­Ogólnie wiesz co... nie trzeba być w tej lidze by mieć takie sytuacje, miałem je w super silverze III, a teraz w B1 to aż szkoda mi czasu. xD

Opublikowano

Dwa ranki pod rząd nidą adc bo lastpick miał focha i uparł się na mida (lepsza nida niż zed i vladimir)

silverek, ale to jeden c**j

Opublikowano

ostatnio na smurfie wbiłem Bronze V ( plat 5 official ) i co tam sie wyprawia to ja p******e xD co chwile jakiś polak wyzywa na chacie albo dive'ują pod wieżami na 1-4 levelu 

najśmieszniejsze było to, że gonili rammusa pod full speed ( troll ) a reszta teamu pushowała i przegrali gre, bo rammus 

cdf0765e344dec7d5dad69cb988d1145.jpg
Opublikowano

5xbot 15 min i koniec gry heeheh

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Wiem co to za uczucie wyobrazcie sobie jak macie serie z b5 do b4 jak jeszcze wieksze gowna wam dobiera wiec tak ashe mid fizz mid heimer mid enemy double top ww i annie grali bez jungli blagalismy ashe zeby poszla adc to ulegla fizz oczywiscie polaczek mowil ze nie bedzie gral double mid i poszedl afk heimer po 5 min tez ^^ Ostatnia gra moj support w lobby zamienil sie nunu za yasuo pewnie zobaczyl jakies strzalki myslal co to i nacisnal potem wbija do gry i placze ze sie nie odminil i mowi ze nam zje bie gre i z respa pod ich turrety cala gre latal 

Opublikowano

Ja Wam powiem tak : MID OR FEEEEEEEEEEED , KS , I GO TROLL , LET ME MID I ' SMURF FROM CHALL , GTFO , REPORT ... To wszystko co określa ta dywizje :D

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...