Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

i5 4690k cena

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ktoś mi wyjaśni czemu cena procka i5 4690k skoczyła do okolic 1050 zł? Kilka miesięcy temu był na morelach za 850 zł, a teraz 1050 .. To samo z agito itp.

Nawet na allegro są stare aukcje gdzie był w okolicach 850-900 zł ..

@Edit. Kolega kupował go z 2-3 miesiące temu właśnie na morelach za około 850 zł .. Na agito jak sobie patrzyłem wtedy to pamiętam że też był za tyle ..

@Edit2

Mały dowód z google (w necie nic nie ginie):

4MybBTp.png

aukcja od morele na allegro tego proca za 869 zł ... Niestety po kliknięciu w link wyskakuje info o archiwum allegro.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Nowicjusz
Opublikowano

Na newegg jest normalna cena z niską ceną przesyłki. Da się jeszcze kupić i5 w normalnej cenie, ale poczekasz na nią

Opublikowano

Jedynie co Cię ratuje to możliwość kupienia za Euro np w niemieckich sklepach. Może wyjść taniej. Póki Dolar skacze wysoko to nie licz na to że kupisz poniżej 1k. Swoją drogą mam ten sam problem z kartą graficzną bo chciałem kupić drugą..

Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming 4GB - tydzien temu:

16.01.15 - 1499 zł

24.01.15 - 1598 zł..

Znam ten ból.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...