Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nicki do Strema-Liva

Tekla13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie mam za niedługo kręcić swoją karierę będę robił liva tak jak izak mam własnie zamiar się zapytać jakie nicki proponujecie ale żeby była pierwsza litera na "I" Bym bardzo prosił o pomoc dziękuję .

Pozdrawiam i czekam na propozycje !

:D

Mam własnie tez otworzyć własny serwer do csgo dm i może też inne i też mam zamiar starać się o komentowanie tak jak izak meczy virtus pro i innych też będę robił dla widzów Bluzy z logo Virtus.pro ,Kupki z logo virtus.pro,Bluzy z logo Virtus.pro itp... 

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie mam za niedługo kręcić swoją karierę będę robił liva tak jak izak mam własnie zamiar się zapytać jakie nicki proponujecie ale żeby była pierwsza litera na "I" Bym bardzo prosił o pomoc dziękuję .

Pozdrawiam i czekam na propozycje !

:D

Mam własnie tez otworzyć własny serwer do csgo dm i może też inne i też mam zamiar starać się o komentowanie tak jak izak meczy virtus pro i innych też będę robił dla widzów Bluzy z logo Virtus.pro ,Kupki z logo virtus.pro,Bluzy z logo Virtus.pro itp... 

xD

#top

Illuminati

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...