Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 warrocki!

nokia2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem sobie warrocka na 2 kompach jednak kiedy próbuje podłączyc sie do gry z obydwu pisze na jednym z nich że IP jest używane przez inny komputer da sie to jakoś ominąc ?

Przeczytasz to z ręką na myszce ... jesteś pedałem ;/ ;D

Opublikowano

2 nety se załatw xD

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

Ja nie mam takiego problemu choc mam dwa kompy moze masz cos zle ustawione... u mnie laptop laczy sie bezprzewodowo z routerem a potem z siecia... a komp laczy sie kabelkiem... nie wiem ;/

Opublikowano

Jakiego masz neta ? ( do tych upów 'posty typu "załatw se 2 neta xD" świadczą o tym jakimi lamerami jesteście -.-') Jak masz Neo to nie wiem ale jak inny jakiś to poprostu IP zmien zeby bylo różne ja mam u siebie np ip xxx.xxx.x.x1 brat na drugim kompie z tym samym netem xxx.xxx.x.x2 sasiad xxx.xxx.x.x3 inny xxx.xxx.x.x4 itp. i gramy w wra razem

"Jakie założenie masz P.R.O.S.T.E walczyć i wygrywać"

wqdz690429546a.GIF

7210xn1.jpg

Piszę poprawnie po polsku

VELVET TO FRAJER

Opublikowano
Jakiego masz neta ? ( do tych upów 'posty typu "załatw se 2 neta xD" świadczą o tym jakimi lamerami jesteście -.-') Jak masz Neo to nie wiem ale jak inny jakiś to poprostu IP zmien zeby bylo różne ja mam u siebie np ip xxx.xxx.x.x1 brat na drugim kompie z tym samym netem xxx.xxx.x.x2 sasiad xxx.xxx.x.x3 inny xxx.xxx.x.x4 itp. i gramy w wra razem

Sam jesteś lama ;]

Zauważ, że twoja inteligencja jest tak mała, że od razu obrażasz innych użytkowników a sam na siebie nie patrzysz...

Więc wypraszam sobie te obelgi ;>

A jak sie kłócić chcesz to zapraszam na gg: 3032816

Możemy polemizować do białego rana ;d

@Top

Może przez proxy? Nie wiem nigdy nie próbowałem na 2 pc grać w wr xD.

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

• Dodaj nową pozycję...